Svaštara

Horoskop za srijedu 31. mart: Vage očekuje napredak na poslu, dok će u ovaj znak svi biti zaljubljeni!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Žena.rtl.hr

OVAN
LJUBAV: U ovom periodu krasi vas privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi će biti zaljubljeni u vas. POSAO: Krenut ćete u neke nove projekte, jer ćete biti puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabije, prenosi “Informer“.

BIK
LJUBAV: Bićete pomalo nezainteresovani za ozbiljne kombinacije, pa su mogući kratka afera ili flert. POSAO: Vaše operativne sposobnosti biće danas na visokom nivou. ZDRAVLJE: Povreda.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašćete se baš onoj osobi koja se vama dopada. POSAO: Problemi u procesu rada. Moguća je tenzija u odnosu sa kolegama i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada, uz pomoć prijatelja. POSAO: Imaćete problema sa nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.
LAV
LJUBAV: Sklopit ćete nova prijateljstva i upasti u novi društveni krug, u kome će biti više potencijalnih prilika. POSAO: Mogući problemi onima koji poslovno putuju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DJEVICA
LJUBAV: Šarm u komunikaciji sa osobama suprotnog pola donijet će vam sjajne prilike za ljubav. POSAO: Izbjegavajte impulsivna ulaganja, pogotovo ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Besramno ćete flertovati sa kolegama i svima s kojima stupite u kontakt, čak i ako je čisto profesionalan. POSAO: Manji napredak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Postoji mogućnost da vam se dopadne neko s kim radite ili neko ko je “zabranjeno voće”. POSAO: Razmišljat ćete o promjeni. Nalazite se u vrlo nestabilnom periodu. ZDRAVLJE: Povrede.

STRIJELAC
LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život, pogotovo na društvenim mrežama i može vas privući više osoba. POSAO: Moguće su promjene u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC
LJUBAV: Vrlo je bitno da u ovom periodu nemate velika očekivanja kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Opasnost u saobraćaju.

VODOLIJA
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim na dnevnoj bazi dolazite u kontakt, ali koga niste prije primijetili. POSAO: Imat ćete uspeha u trgovini ili ćete raditi dva posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete još komunikativniji nego inače, ako je to moguće, što obećava mnoštvo novih kontakata. POSAO: Moguć manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Pazite šta konzumirate.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh