Svaštara

Kratka kosa je praktična, ali ne i najprivlačnija: Stvari koje mnogi muškarci ne vole na zrelim ženama

Kada žena zađe u zrele godine nije primorana da se oblači i ponaša “svojstveno” svojim godinama.

Svaka osoba prolazi kroz promjene, pa tako i žena koja ima 20 godina postaje skroz drugačija sa 40. Neke od promjena kroz koje prolaze se ne dopadaju muškarcima. Naravno, ovdje se ne govori o stvarima na koje se ne može uticati, već na neke stvari kojima mnoge zrele žene pribjegavaju.

Ovo su neke od njih: 1. Kratka kosa: U bilo kojoj dobi muškarci više vole vidjeti dugu kosu na ženi jer je ona nešto najženstvenije što za njih postoji. Kratka kosa jeste svojstvena ženama u zrelim godinama, ali mnoge žene pribjegavaju kratkoj kosi kako ne bi imale mnogo posla oko nje.

A muškarcima se obično ne dopadaju žene koje žele “skratiti vrijeme” brinući o sebi. 2. Loša higijena. Iz nekog razloga, mnogi ljudi misle da je potrebno izgledati spolja sjajno a pritom da ne vode mnogo računa o higijeni. Muškarci uopšte ne dijele ovo mišljenje.

Higijena je važan faktor u održavanju fizičkog i mentalnog zdravlja i uvijek biste je trebali pravilno sprovoditi, prvo zbog vas samih, pa onda zbog drugih. 3. Previše staromodno oblačenje. Žena koja uđe u zrele godine nije dužna da se oblači konzervativnije i dosadnije.

U bilo kojoj dobi da ste uvijek se možete oblačiti privlačno a ujedno elegantno. To što ste zrela žena ne znači da morate nositi dosadne boje i široke pantalone i košulje. Muškarci su izglasali da više vole vidjeti ženu u suknji i haljini nego u rolkama i trapez hlačama. piše “Infpult“.

4. Cipele sa punom petom. Ovo je jedna od iznenađujućih činjenica, ali mnogi muškarci su se složili da ne vole vidjeti cipele sa putom petom na ženi. Ono što ih najviše privlači su štikle i sandale, koje ne moraju biti ekstremno visoke ali dovoljno da izduže figuru i istaknu noge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh