Svaštara

HOROSKOP ZA VIKEND: Ovih 5 horoskopskih znakova da se pripreme, NEKO ĆE UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

Upetak imamo spajanje Sunca i Venere u Ovnu. Venera u Ovnu je u znaku svog izgona. Ona ovde voli Marsa i obožava Sunce. Sa proljećem se budi ljubav i ovaj aspekt o tome i govori.

Horoskop - Espreso.rs

Ovo je aspekt koji govori o novoj ljubavi. Sve osobe rođene u znaku ili podznaku Ovan mogu da se raduju nekoj novoj ljubavnoj priči u narednom periodu. Ljubav je moguće naći u nekoj teretani, ili potražite svoju srodnu dušu na nekoj otvorenoj teretani, ili dok lagano trčite pored rijeke.

Za ljubav su uvijek raspoložene i osobe rođene u znaku Lav i Strijelac, koje će primati sjajnu pozitivnu energiju preko ovog aspekta. Vagama će ovo malo biti prejako, jer njima ova konjunkcija, pravi opoziciju ka njihovom Suncu. Inače Vage i nisu neki sportski tipovi.

Blizanci imaju čemu da se raduju, jer je Mars u njihovom znaku. Oni su inače uvijek raspoloženi za zabavu i druženje, a posebno su ubrzani, kada ih posjećuje Mars. Kako će Mars imati i kvadrat sa Merkurom, treba da se uzdrže od pravljenja žurki i loših odluka.

Vrijeme u kojem živimo nije jednostavno, ni lako, ali ako samo osvijestite da je čovek kroz svoju istoriju prošao mnogo teže stvari i uvek izašao iz svega kao pobjednik. Ovo je način da ostanemo pozitivno motivisani i srećni, bez obzira na cjelokupnu situaciju u kojoj se nalazimo, piše Glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh