Svaštara

OVO SU ČETIRI NAJPOSESIVNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ekstremno su ljubomorni i imaju veliki strah od napuštanja

Lavovi mogu biti hladni i distancirani prema drugim ljudima, ali kada je riječ o njihovu partneru, onda je to sasvim druga priča

Par - Kurir.rs

Posesivni ljudi u vezi su često nesigurni te vole dominirati i kontrolirati svog partnera. Nekim ljudima to je previše i teško im je podnijeti pretjerano posesivnu prirodu partnera

Kad ste s nekim u vezi normalno je da ste malo posesivni i kontrolorski nastrojeni. No, u slučaju da pretjerate, vaš bi se partner mogao osjećati kao da ga gušite te će svim silama htjeti pobjeći od vas. Portal Pinkvilla otkriva koja su četiri horoskopska znaka najposesivnija.

Bik
Oni žude za stabilnom i sigurnom vezom. Kad se u vezi ne osjećaju se sigurno, bikovi su skloni posesivnosti i dominaciji. Vole imati kontrolu kako bi imali osjećaj pripadnosti nekome. Također, vole razmaziti svog partnera izljevima ljubavi i naklonošću, ali kad se osjećaju nesigurni, postaju krajnje dominirajući i posesivni. prenosi “Net“.

Škorpion
Pripadnici ovog horoskopskog znaka potajno su ljubomorni, a boje se da će ih partneri napustiti. Stoga vole kontrolirati svog partnera, a time i odnos. Osjećaju se bolje znajući da njihov partner nikamo ne ide i da im pripada.

Lav
Lavovi vole vjerovati da nisu pretjerano posesivni prema nekome, ali to nije sasvim točno. Oni su samo posesivni i privrženi prema onima koje jako vole. Lavovi mogu biti hladni i distancirani prema drugim ljudima, ali kada je riječ o njihovu partneru, onda je to sasvim druga priča. Lavovi imaju tendenciju biti posesivni prema svom partneru kad su duboko zaljubljeni. Oni to smatraju znakom naklonosti.

Rak
Rakovi su osjetljivi do srži, što ih čini posesivnima. To nikada neće otvoreno pokazati, ali duboko u sebi izuzetno su posesivni prema ljudima koje vole i kojima se dive. Oni su, također, nesigurni kad su u vezi, jer bi se lako mogli početi osjećati zapostavljeno. Stoga mogu postati posesivni kad su zaljubljeni i ne žele da im druge stvari odvlače pozornost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh