Svaštara

Od 21. marta tri znaka Zodijaka privlačit će sreću kao magnet

Za period koji je pred nama, astrolozi kažu da je nevjerovatno moćan.

Sretna žena - Centarzdravlja.hr

Sunce u Ovnu donijeće odlučnost i osjećaj da možemo da ostvarimo sve što zamislimo. Vatrena energija Ovna daje nam vjetar u leđa i motiviše nas da odlučno idemo ka svojim snovima, piše “Krstarica“.

Oko nas će kružiti pozitivna energija, a ovaj astro period će probuditi uspavane lidere u nama. Bićemo spremni da krenemo u realizaciju svih onih ciljeva koje godinama priželjkujemo da ostvarimo.

Vrijeme je da svu energiju usmjerite u ono što jako želite, jer su zvijezde na vašoj strani. Svi znakovi će osjetiti boljitak, a naročito ova 3 znaka.

Ovan

S obzirom da je riiječ o vladavini Ovna, sasvim je jasno da će osobe rođene u ovom znaku primijetiti značajnu promjenu u životu. Pokrenite se, uložite dodatni napor i sve je moguće.

Rak

Rakovi koji su do sad bili „uspavani“ i bez motivacije postaju pravi lavovi spremni za borbu i ostvarivanje ciljeva. Ukoliko ste planirali pokretanje sopstvenog biznisa, a tiče se komunikacija i rada na internetu, sada je pravo vrijeme.

Djevica

Djevicama slijedi uspješan i lijep period, a naročito na polju ljubavi. Ukoliko ste u vezi, uživat ćete u skladu i mirnim odnosima, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će ih posebno zaintrigirati, prenose mediji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh