Svaštara

” OVO JE NAJRUŽNIJA KUĆA U ULICI, KROV PROKIŠNJAVA A POD ŠKRIPI” Pogledajte oglas koji je žena objavila – OVAKO SIGURNO NEĆE PRODTI KUĆU

Agent za nekretnine Filipa Mejn riješila je da tokom prodaje ne izgovara “bijele laži” kako bi dobro odradila posao, a njen oglas nasmijao je sve na mrežama.

Filipa je pohvaljena na društvenim mrežama zbog oglašavanja kuće na tržištu za 50.000 funti (oko 58.000 eura) koju je opisala kao “doslovno najgoru kuću u ulici”.

“Krov prokišnjava, pod škripi i užasan je, ali ovaj trokrevetni dom vrlo je otvoren koncept. A to znači da je unutrašnjost otvorena prema spolja jer je nekoliko prozora polomljeno”, napisala je uz fotografije kuće.

“Znam da ste čuli za samostojeću garažu, ali jeste li ikad čuli za odvojeni temelj?! Jer to ćete pronaći ovdje u velikoj dodatnoj sobi s desne strane kuće”, dodala je. Filipa je istaknula kako bi imanje bilo savršeno okruženje “za snimanje postapokaliptičnog zombi filma”

“Ne zaboravite na dimnjak od cigli koji savršeno odražava kako se svi osjećamo nakon 2020. godine – pred kolapsom i ne vodeći nikuda (doslovno, u kući nema kamina). Pozitivna strana ove nekretnine je to što je izgrađena 1954. godine, nije u poplavnom području i nema apsolutno nikakvih potraživanja, što znači da biste imali duševni mir ako kupite ovu građevinu tužnog izgleda jer ona pripada samo i jedno vama.”, dodala je i nasmijala sve.

“Ako niste zainteresovani za plakanje od tuge svaku noć dok ne utonete u san, savjetuem vam da kuću potpuno srušite i na njenom mjestu izgradite potpuno novu. Susjedi će vam zasigurno bili vrlo zahvalni”, naglasila je Filipa.

Njen oglas je na društvenim mrežama podijeljen na stotine puta, a mnogi su je pohvalili jer je bila otvorena i iskrena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh