Svaštara

Horoskop za petak 19. mart: Lavovi će doživjeti karmičku ljubav, a ovaj znak je fokusiran na karijeru!

Saznajte šta vam zvIJezde poručuju.

Horoskop - Dobarglas.ba

OVAN

LJUBAV: Može vam se lako desiti da vam se dopadne neko ko živi daleko ili je iz nekog razloga nedostupan. POSAO: Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Bićete nezadovoljni ljubavnim životom jer znate da zaslužujete više. Možete uraditi nešto što će pokrenuti dešavanja. POSAO: Mogući nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Problem sa tiroidom.

BLIZANCI

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko nije zainteresovan za vas. Privlačiće vas oni koje ne možete lako osvojiti. POSAO: Administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Psihička osJetljivost.

RAK

LJUBAV: Novi kontakti ili flert putem društvenih mreža. Moguća je i nedefinisana veza sa prijateljem. POSAO: Plodan period za one koji se bave pisanjem i jezikom. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV

LJUBAV: Doživjet ćete karmičku ljubav ili snažne emocije s kojima nećete znati da se nosite. POSAO: Problem u partnerskom poslu i odlaganje dogovora ili ispunjenja ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA

LJUBAV: Ljubav sa nekom poznatom osobom ili osobom od uticaja. Možda sa nekim ko vam je nadređen ili na poziciji autoriteta. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA

LJUBAV: Nećete voditi računa s kim flertujete, pa se može desiti da to bude neko ko je već zauzet. POSAO: Radićete punom parom i imati veliki radni elan. ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se odblokirati i imaćete neke nove kontakte i poznanstva koji će obećavati. POSAO: Moguće su promjene u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRIJELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada, ali ne i mogućnost za fizički kontakt. POSAO: Vaša poslovna pozicija će biti nedefinisana. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC

LJUBAV: Loše okolnosti ili okruženje negativno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Morat ćete da prihvatite neke kompromise koji vam neće biti po volji. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Doživjet ćete lijepe trenutke sa partnerom, što će doprinijeti stabilnosti. Ako ste sami, imaćete novih prilika. POSAO: Fokusirani ste na karijeru, ali imajte strpljenja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Ako ste u vezi, moguć je nesporazum ili problemi zbog emocionalne preosjetljivosti. POSAO: Nećete biti sposobni da ostvarite planirano jer ćete biti apatični. ZDRAVLJE: Promjenljivo, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh