Svaštara

OBJAVLJEN HOROSKOP ZA DANAS! Ovaj znak će upoznati novu ljubav, A OVAJ ĆE DANAS DOBITI POSAO!

Svaka smjela ideja u početku izgleda kao ludost

stil

OVAN

POSAO: Sami sebi ste najgori neprijatelj. Jako ste nestrpljivi i to ugrožava odnos sa kolegama. Pokušajte da ih ne forsirate, postoji poslovna procedura koju ne mogu da ubrzaju.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i tajna partnerka vam uzvraća emocije. Prezadovoljni ste odnosom. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i uživati u intimi, nežnosti, poverenju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno solidno prikazano. Međutim, prisutan je problem vezan za nerve. Oni su osjetljivi tako da ste nestrpljivi, napeti, sitnica može da vas izbaci iz takta.

BIK

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Ukoliko imate zakazano ročište na sudu ili ste fokusirani na pravna pitanja konačno se stvari pokreću u vašu korist i rješavate problem.

LJUBAV: Partnerki se ne dopada vaše ponašanje. Jako ste nervozni, ne pazite šta govorite, nestrpljivi ste. Smatra da sebi previše dopuštate, ali ne želi da se raspravlja sa vama.

ZDRAVLJE: Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bili na nekoj terapiji situacija se mijenja na bolje. Organizam je sve jači, a vi primjećujete da imate više snage nego prije.

BLIZANCI

POSAO: Posao se normalno odvija i prija vam osjećaj da je situacija stabilna. Odličan je period za početak saradnje sa strancima odnosno za njen razvoj ukoliko već sarađujete.

LJUBAV: Najbitnija vam je ljubav. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Trudite se da što više vremena provedete zajedno. Imate utisak da je odnos idealan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za nerve. Jako ste nervozni i skloni svađama. Usljed žurbe može doći do povrede. U tom slučaju na udaru su ruke, noge ili glava.

RAK

POSAO: Očekuje vas nova poslovna ponuda. Deluje vam primamljivo i ozbiljno razmišljate da je prihvatite. Imate utisak da novo radno mjesto predstavlja korak više u karijeri.

LJUBAV: Partner je prilično napet zbog finansijske situacije. Vi smatrate da situacija nije tako loša i da ne treba da drami oko novca. Trudite se da ga opustite i oraspoložite.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imunitet je odličan, a vi se osećate dobro. Vodite računa o ishrani zato što smatrate da je ona osnova dobrog zdravstvenog stanja.

LAV

POSAO: Na poslu vas očekuju teškoće. S obzirom da ste prilično odgovorni, uporni i ambiciozni teškoće vas ne destimulišu nego motivišu da uložite dodatan napor.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vam deluje prilično osvežavajuće i intrigantno. Povezana je sa inostranstvom i prvi utisak je da je drugačija.

ZDRAVLJE: Odgovorni ste prema svom zdravlju i radite sve što je u vašoj moći da ga održite. Vodite računa o ishrani i redovno vežbate. Mogući su problemi sa pritiskom.

DEVICA

POSAO: U slučaju da ste privatnik fokusirani ste na saradnju sa inostranim saradnicima. Ona se odlično razvija i očekuje vas veći uspjeh. Zadovoljni ste i uživati u plodovima rada.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Drugu stranu skenirate i jako vam se dopada ono što vidite. Novi poznanik vam djeluje kao samouvjerena, energična i strastvena osoba. prenosi Novi

ZDRAVLJE: Previše radite. Činjenica je da volite da radite, da ste radoholik i da bez obaveza ne bi mogli da živite. Ipak, preterujete u tome. Umor vas je sustigao i potreban vam je odmor.

VAGA

POSAO: Poslovi vezani za javnost, medije ili pravna pitanja su aktuelni i u ovom oblastima vas očekuje uspeh. Prilično ste disciplinovani i ozbiljno shvatate sve poslovne obaveze.

LJUBAV: Odnos sa partnerom ne ide pravim smerom. Umjesto da dođe do daljeg povezivanja vas dvoje kao da postajete najbolji prijatelji, dok ljubavna spona polako nestaje.

ZDRAVLJE: Organizam je u fazi regeneracije. Osećate se odlično. U slučaju da ste bili bolesni ili ste još uvijek osjećate se primetno bolje, a i raspoloženje je u usponu.

ŠKORPIJA

POSAO: Nedostaje vam diplomatija i strpljenje kada je poslovna komunikacija u pitanju. Upravo zbog navedenih nedostataka očekuju vas neuspešni poslovni dogovori.

LJUBAV: U potpunosti ste ispunjeni bračnim odnosom. Smatrate da je on čvrst i postojan. Sigurni ste u partnera, ali nesvjesni da postoji osoba kojoj je jako interesantan.

ZDRAVLJE: Nervi su ugroženi. Nestrpljivi ste, nervozni, smetaju vam sitnice. Komentarišete stvari pre nego što ste o njima razmislili. Potrebno vam je opuštanje i odmor.

STRIJELAC

POSAO: Odličan je dan za saradnju sa strancima. U slučaju da ste u potrazi za poslom u inostranstvu očekuje vas ili poslovni intervju ili dobijanje poslovne ponude.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerkom je problematična jer ste vi nestrpljivi, lako ispadate iz takta i imate želju da se svađate zbog svake sitnice. Druga strana izbjegava raspravu.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje je stabilno. Radite sve što je u vašoj moći što pomaže njegovom očuvanju: pazite na ishranu, pijete čajeve, odmarate se…

JARAC

POSAO: Imate jako puno obaveza i želite da ih što pred odradite. Ubacujete se u brzinu, uporedo radite poslove i neminovno pravite greške koje naknadno morate da ispravite.

LJUBAV: Ne može se reći da spadate u emotivnu grupu znakova, ali sada su vam emocije žestoko proradile i imate utisak da je u pitanju fatalna ljubav kojoj se u potpunosti prepuštate.

ZDRAVLJE: Prisutna je mogućnost povreda, a ruke, noge i glava su posebno ugroženi. Bitno je da ne žurite tokom hoda, vožnje ili da budete pažljivi prilikom rekreacije ili sporta.

VODOLIJA

POSAO: Oblast suđenja je odlično prikazana. Ukoliko imate neki spor ili vam je posao vezan sa zakonom očekuje vas rješavanje problema. Moguće je čak i neki dobitak preko suda.

LJUBAV: Niste raspoloženi za druženje. Odbijate susret sa osobom sa kojom ste u vezi. Ukoliko ste u braku druga polovina se trudi oko vas i pokušava da vas opusti.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je odličan, a organizam snažan. Što se tiče zdravlja nema pokazatelja novih problema. Isključivo hronični problemi mogu biti prisutni.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste privatnik očekuje vas povećan obim posla. Bićete pod stresom da sve obaveze odradite u što kraćem vremenskom roku. Potrebno je da se bolje organizujete.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Biće prisutna razlika u godinama, ali vam neće biti od primarne važnosti. Jako vam se dopada snaga kojom zrači novi poznanik.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Nema nikakvih pokazatelja novih zdravstvenih problema. Organizmu je potreban odmor jer se na taj način regeneriše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh