Svaštara

Ljubavna astro analiza do 21.03. – Bikovi slušajte svoju intuiciju, Jarčevi prepustite se osjećanjima

Bikovi slušajte svoju intuiciju, Jarčevi prepustite se osjećanjima

Horoskop - Blogspot

Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale posvetiti više pažnje suzbijanju bijesa koji bi im mogao uzrokovati mnogo nevolja u ljubavnom odnosu sa partnerom. Pokušajte da se riješite pritiska, pokažite razumijevanje i smirenost kako biste uspjeli održati skladan odnos sa svojim partnerom.

Bik: Za osobe rođene u znaku Bika prva polovina sedmice će biti povoljna za rješavanje nekih nesuglasica koje se mogu pojaviti u ljubavi. Kako sedmica bude odmicala uspjećete pronaći sklad i mir u vezi. Slobodni Bikovi bi trebali slušati svoj unutrašnji glas jer bi im on mogao biti od velike pomoći u pronalaženju srodne duše. Vjerujte svom izboru i oslonite se samo na sebe.

Blizanci: Oni Blizanci koji su u vezi bi do kraja sedmice mogli iskusiti jednu novu dozu ljubavi i strasti od strane svog partnera. Posvetite se svom partneru i zaboravite na sve sitne nesuglasice koje su se pojavile između vas. Oni koji su slobodni bi trebali biti otvoreniji i više izlaziti.

Rak: Kako dolazi proljeće i sve se budi i u vama će se probuditi želja za nekim promjenama. Nemojte da se plašite promjena jer će vam one dobro doći i pomoći će vam da se osjećate samopouzdanije i sigurnije u sebe. Samo ako budete sigurni u sebe bićete u stanju da pronađete svoju sreću.

Lav: Za osobe rođene u znaku Lava je važno da porade na svojim emocijama i riješe se nekih svojih hirova. Oni koji su u vezi ili braku bi trebali više pažnje posvetiti svom partneru, a oni koji su slobodni bi trebali malo smanjiti svoje kriterijume i shvatiti da niko nije savršen.

Djevica: Ako dozvolite sebi malo da se opustite od posla ovo bi mogla biti sedmica puna romantičnig susreta i događaja. Ako želite da pronađete ljubav i harmoniju nemojte gubiti vrijeme. Dajte sve od sebe da ugodite svom partneru, a on bi vas mogao duplo nagraditi.

Vaga: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli obnoviti neke stare veze sa bivšim partnerom. Takođe, mnogi će ojačati trenutnu vezu i pronaći razumijevanje za svog partnera i situaciju u kojoj se trenutno nalaze. Važno je pokazati razumijevanje i strpljenje ako želite da pronađete sreću.

Škorpija: Osobe rođene u znaku Škorpije će u ovoj sedmici imati dovoljno vremena da se posvete porodici i jačanju svoje veze. One Škorpije koje su slobodne ne bi trebale gubiti vrijeme kako ne bi propustili priliku za pronalaženje srodne duše.

Strijelac: Strijelčevima bi se u ovoj sedmici mogle desiti razne promjene koje bi mogle imati veoma povoljan uticaj na njihov ljubavni život i život uopšte. Ovo će biti veoma povoljan period za jačanje romantičnih veza, pod uslovom da se riješite svojih hirova i ne upuštate se u nepotrebne svađe i rasprave.

Jarac: Jarčevi će u ovoj sedmici imati priliku upoznati neke jako zanimljive ljude i izgraditi jako lijepe kako prijateljske tako i ljubavne odnose. Nemojte se povlačiti u sebe i nemojte sebi uskraćivati sreću. Mart je vrijeme za jačanje osjećanja i trebate to iskoristiti.

Vodolija: Samo ako prestanete o sebi razmišljati u negativnom smislu i prestanete se omalovažavati, moći ćete pronaći svoju sreću i uživati u ovom periodu. Nemojte stajati pred problemima već se uhvatite u koštac sa njima i riješite ih što prije.

Ribe: Osobe rođene u znaku Riba bi trebale preuzeti sudbinu u svoje ruke ako žele da uspiju. Ovo je odličan period za jačanje kako porodičnih tako i ljubavnih veza, pa bi bilo dobro da to iskoristite. Slobodne Ribe ne bi trebale oklijevati kako ne bi propustile priliku za pronalaženje srodne duše, prenosi Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh