Svaštara

Najperverznije žene rođene su u ovom horoskopskom znaku

PRIPADNICE ovog horoskopskog znaka vole zavoditi, ne srame se prepustiti raznim vrstama užitaka u spavaćoj sobi, a partnere često znaju iznenaditi inovativnim idejama.

Strast - Aura.ba

Maštovite su, kreativne, slobodne i njihovom seksepilu nemoguće je odoljeti. prenosi “Index

Riječ je o ženama rođenim u znaku Ovna.

Ona je rođeni lovac. Flert i zavođenje je ono u čemu je najbolja. To joj dođe kao igra u kojoj uživa i uvijek želi pobijediti što nije čudno s obzirom na njenu natjecateljsku prirodu. Kad muškarac prelako padne na njen šarm, ona ga jednostavno pregazi i ode dalje u potrazi za većim izazovom. Jer ona je u duši veliki pustolov.

Ako muškarac želi u potpunosti osvojiti ženu Ovna, mora joj pružiti dovoljno zadovoljstva, ali i ispuniti njezinu egoističnu stranu. U suprotnom, ona neće imati problem odlepršati sa strane te sve to potražiti kod nekog drugog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh