Svaštara

Propadne im svaka veza: Ovi horoskopski znakovi nemaju sreće u ljubavi

Ako vaša veza ne traje duže od nekoliko mjeseci i stalno se pitate što nije u redu i zašto izgleda kao da nemate sreće u ljubavi, možda odgovor leži u horoskopskom znaku u kojem ste rođeni.

Horoskop - Womenshealthmag.com

Dakle, ako ste umorni od prekida previše veza, sljedeći put možda nećete okriviti sebe nego astrologiju. Ovo su četiri horoskopska znaka za koje postoji najveća vjerojatnost da će imati najviše propalih veza. Jeste li među njima?

Rak

Raku je izuzetno teško održati vezu. Koliko god se trudili, rakovi uvijek završe sa slomljenim srcem. Iako silno žele da njihova veza funkcionira, obično se dogodi suprotno jer njihovi partneri ne osjećaju toliko intenzivno niti se trude onoliko koliko bi rakovi željeli.

Djevica

Djevice često traže savršenstvo kada su veze u pitanju. Dovoljna je jedna pogreška da počnu gubiti interes za drugu osobu. Štoviše, privlačnost često brkaju s ljubavlju, a to je jedan od razloga zašto im ne ide u vezama.

Škorpion

Škorpioni obično odluke o ljubavi i vezama donose bez puno razmišljanja. Zbog toga nakon nekoliko mjeseci veze često imaju osjećaj da nešto nije u redu. Zbog toga će početi tražiti greške u partneru i čak vjerovati da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnoge propale veze u potrazi za onom savršenom.

Lav

Iako lavovi u vezi žele dati sve od sebe, njihovi partneri često očekuju puno više. Koliko god se trudili, čini se kao da to nikada nije dovoljno i zbog toga lavovi prekidaju veze jer im je lakše otići nego boriti se za nešto što ih psihički iscrpljuje, piše zagrebinfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh