Svaštara

Vođa ili emotivac: Dan rođenja otkriva vašu ličnost i karakter

Lični brojevi otkrivaju i lične osobine, svojstvene samo nama.

Dejvojka - Astrosudbina.com

Bez obzira u kome mjesecu i koje godine ste rođeni, numerologija kao nauka o brojevima i samo na osnovu datuma u mjesecu ima odgovor na pitanje koje su naše dominantne osobine, koje preovladavaju našom ličnošću.

Datum rođenja, bez obzira na mjesec i godinu može otkriti kom tipu ličnosti pripadate. Tako, ako ste rođeni 20. u mjesecu, vi spadate u najosjetljivije ljude!

Umjetnička priroda ličnosti
Ukoliko ste rođeni 3, 9, 12, 15, 21, 29 i 30 dana u mjesecu, onda ste vi prava umjetnička duša, jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svijet umjetnosti i kulture, dok na stvari gledate iz svih uglova kako biste uspeli da stvorite konačnu sliku o nekoj stvari.

Ukoliko osjećate da možete da se bavite nekim vidom umjetnosti, onda samo naprijed! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide.

Rođene vođe
Ukoliko ste rođeni 1, 10, 18, 19, 27 i 28 dana u mjesecu, onda ste vi rođeni za poziciju vođe. Krajnje ste strastvena osoba kada su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svima omogućite uspješan dolazak do cilja, čak iako za to morate ustupiti nekome svoje mjesto.

Skromni ste, ali se uvijek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumijete svijet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider i ništa vas ne može zaustaviti!

Osjetljive ličnosti
Ukoliko ste rođeni 2, 6, 7, 11 i 20 datuma u godini, onda vi spadate u kategoriju najosjetljivijih ljudi ovog vremena.

Rođeni ste da lako napravite razliku između dobra i zla, ali nikada ne ostavljate druge u strahu ili u sumnji, i sposobni ste se izborite sa bilo čim. Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, a probleme uvijek riješavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja. Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo razmatrate svaki konflikt prije nego što ga rešite.

Avanturisti
Ukoliko ste rođeni 4, 25, 16, 5, 14 i 23 dana u mjesecu, najvjerovatnije da spada u najveće avanturiste u svom okruženju. Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može vas zainteresovati bilo šta, nov hobi, mjesta, ljudi…

Porodični ljudi
Ukoliko ste rođeni 8, 17, 22, 26, 13, 24 i 31 dana u mjesecu, onda vi spadate u onu kategoriju osoba kojima je porodica na prvom mjestu.

Uvijek se brinete o svojoj porodici, kako je porodica, da li nešto možete da učinite za nju. Sve svoje sretne trenutke želite da provedete u porodičnom krugu. Vrlo ste brižljivi prema bliskim osobama, i što god da se događa, vi ćete biti uz njih. Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv.

Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh