Svaštara

Za njih će mart biti prepun ljubavi i uspjeha – Rakovi spremite se na promjene

Iako ova godina neće biti u potpunosti opuštena, mart je mjesec u kojem definitivno možemo malo da se opustimo.

radioberane

U nastavku pročitajte koji su to znakovi zodijaka za koje će mart biti prepun ljubavi i uspijeha. Rak: U mjesecu koji nam dolazi biste mogli postići mnogo uspijeha ako se posvetite svojim idejama i planovima. Takođe, ako želite da završite na vrijeme sve ono što ste planirali, važno je da se odmorite i napunite baterije.

Ako ste u skorije vrijeme razmišljali o dodatnom usavršavanju i edukaciji, sada je pravo vrijeme da to i napravite. Mnogim Rakovima će na pameti biti samo uspijeh koji će doći kao rezultat vašeg prethodnog rada. U ovom periodu bi bilo dobro da preispitate svoje ambicije i shvatite šta je to što zaista želite.

Lav: Možda bi bilo dobro da se malo odmorite jer vam od 03.marta slijedi period u kome će vam se desiti mnoge zanimljive avanture. Ovo je odličan period da proširite svoj krug prijatelja, a slobodni Lavovi će imati priliku upoznati mnogo zanimljivih osoba koje ih neće ostaviti ravnodušnim.

Mart će sadržati mnogo planetarne energije koja će uticati na vašu intimnost, a mlad Mjesec koji će se pojaviti 13.marta će vam pomoći da zastanete i preispitate vaše odnose i veze. Oni Laovi koji su do sada osjećali neku nesigurnost kada je u pitanju uspijeh i napredak u karijeri bi u martu mogli dobiti odgovore na neka pitanja koja ih muče,piše Infpult

Škorpija: Dolazak marta će unijeti mnogo energije u vaše odnose. Mars, koji slobodnim Škorpijama već neko vrijeme pomaže na ljubavnom polju, će 03. marta ući u vaše polje intimnosti i donijeće vam mnoštvo senzualnosti i vruće energije.

Ovo je pravi period da istražite svoje želje sa partnerom što bi vas moglo učiniti bližima nego ikad. Kada se Sunce preseli u vaše polje produktivnosti, ovaj mjesec bi mogao postati malo naporan za vas. Moraćete se više potruditi na poslu, a neki će morati potražiti novo radno mjesto. Mart će se završiti punim Mjesecom koji će vas podsatći da se odmorite i napunite svoje baterije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh