Svaštara

Horoskop za subotu 9. januar: Blizanci će se suočiti sa administrativnim problemima, a ovaj znak će imati aferu i to na poslu

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere – posao, zdravlje i ljubav. Provjerite šta vam dan donosi…

Žena - Astrosudbina.com

OVAN
LJUBAV: Moguća je nova ljubav, ljubavni sastanak ili čak ulazak u vezu. POSAO: Povoljan period da pokažete šta znate. Iskoristite priliku. ZDRAVLJE: Sklonost povredama.

BIK
LJUBAV: Trenutna situacija obećava, ali od vas će zavisiti šta će na kraju ispasti. POSAO: Bićete “slobodan strijelac” ili ćete raditi s prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete dobiti dokaz ljubavi ili ćete baš vi dati dokaz voljenoj osobi. POSAO: Mogući manji administrativni problemi. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema u odnosu zbog nekih tajnih simpatija. POSAO: Imaćete uspeha u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

LAV
LJUBAV: Morat ćete da naučite da spustite loptu ako želite harmoničan odnos. POSAO: Može se desiti da imate izvjesnih finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Sklonost prehladi.

DJEVICA
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate zanimljivu osobu preko prijatelja. POSAO: Možete očekivati pozitivna dešavanja i promjenu u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Vaše dobro rapoloženje će imati pozitivan uticaj na ljubavni život. POSAO: Vaša popularnost će biti na vrhuncu, pa je iskoristite u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Uzdržite se od pretjeranih reakcija. Moguća afera s nekim s kim radite. POSAO: Radit ćete nešto što će vas ispuniti i u čemu ćete istinski uživati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekoga preko društvenih mreža i baš će vam se dopasti. POSAO: Uložit ćete energiju u privatan biznis. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC
LJUBAV: Pozitivni događaji u ovoj sferi. Moguće je da ćete nekome izjaviti ljubav ili će neko vama reći da vas voli. POSAO: Manji problemi s autoritetima. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okupirani drugim stvarima, zbog čega neće biti prilike za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

RIBE
LJUBAV: Bićete neodlučni jer će vam se dopasti više od jedne osobe. Ovo će posebno biti problem ako ste već u vezi. POSAO: Može se desiti promena na poslu. ZDRAVLJE: Osjetljivo, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh