Svaštara

Ljubavna astro analiza za Januar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac.

Ljubav - Infpult.info

Vaga: Vage će konstantno pokušavati da promijene svoj odnos sa partnerom, ali će imati osjećaj da udaraju glavom od zid. Ovo je period u kome ćete imati veoma lošu komunikaciju sa svojim partnerom. Ono što se vama čini prihvatljivim i jasnim za vašeg partnera će biti sasvim drugačije.

Nemojte da rješavate probleme svog partnera ako on to od vas ne traži. Za slobodne Vage ovo će biti period u kome će ostvariti jedno veoma lijepo poznanastvo koje bi moglo u vama probuditi neke nove emocije. Postoji mogućnost da od ovog poznanstva nastane jedna jako lijepa veza.

Škorpije: Imate osjećaj da partner nešto krije od vas, zato pokušajte da razumijete partnera i ono što želi da vam kaže kako biste izbjegli neprijatne situacije. Pokušajte više da cijenite njegova zalaganja i osjećanja jer samo od vas zavisi uspjeh vaše veze.

Slobodne Škorpije bi trebale češće da izlaze, ali bi takođe trebale da budu manje napadne kako ne bi otjerale od sebe sve one koji pokušavaju da im se približe. Postoji mogućnost da upoznate jednu jako zanimljivu osobu, ali od vas zavisi u kom pravcu će ta veza da ide.

Provodite više vremena u krugu ljudi sa kojima se osjećate prijatno.

Strijelac: Ovo je period u kome ćete da preispitujete svoje izbore na ljubavnom planu. Neki Strijelčevi bi mogli da učvrste svoju vezu. Za slobodne Strijelčeve se sprema jedna jako lijepa romansa, ali nemojte se iznenaditi ako se ta veza ne bude odvijala u smijeru u kome vi želite.

Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju svojim neobičnim izgledom i ponašanjem, a takvu osobu do sada niste imali priliku da upoznate. Oni Strijelčevi koji su u dugoj vezi bi mogli biti nezadovoljni. Pokušajte da osvježite svoju vezu i da pokrenete partnera u smijeru u kojem želite, ako hoćete da vaša veza opstane, prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh