Svaštara

Novogodišnja čarolija u ljubavi dolazi da usreći ovih 5 znakova Zodijaka

Nova godina je stvorena za divne ljubavne trenutke u životima ovih znakova.

Praznični vatromet - Blogspot.com

Ukoliko ste pripadnik jedan od ovih znakova, spremaju Vam se trenuci u kojima ćete bilo da ste zauzeti ili slobodni, uživati više nego ikada.

OVAN
Ukoliko ste zauzeti
Dragi Ovnovi, Nova Godina je posebna sama po sebi, pogotovo kada u njoj uživate sa voljenom osobom. Trenuci koji Vam se pruže, biće idealni da budete srećni zajedno.

Ukoliko ste slobodni
Upoznaćete osobu u znaku Vodolije. Ona će biti svježa promjena u Vašem životu. Vi ste po prirodi neko ko je uvijek u pokretu i uživa u svemu što je uzbudljivo i novo. Ova osoba će biti idealan izbor i kraj nje ćete pronaći svu sreću. Samo se prepustite ljubavi koju probudi u Vama i budite srećni.

RAK
Ukoliko ste zauzeti
Vama je potrebna ljubav i topao zagrljaj voljene osobe. Upravo to ćete kraj trenutne voljene osobe imati ove zime. Vrijeme je da sve bude i više nego savršeno i da neizmjerno uživate. Ljubav je u vazduhu i voljena osoba će se zaista truditi da Vam pruži maksimalnu nježnost.

Ukoliko ste slobodni
Neko nevjerovatan ulazi u Vaš život sasvim neočekivano. To će biti osoba koju ste čekali cijelog svog života. Ljubav će ispuniti Vaše srce i na Vašem licu će u svakom trenutku biti neopisivi osmijeh i sreća van svih granica.

VAGA
Ukoliko ste zauzeti
Drage Vage, novogodišnji trenuci Vam donose more sreće kraj voljene osobe. Ovo je vaša nova godina i treba da je zajedno provedete bolje nego ikada. Sudbina će Vam pružiti divne prilike za zajedničko provedeno vrijeme koje ne smijete ni slučajno propustiti. Uživajte i budite zajedno srećniji nego ikada, zaslužujete to.

Ukoliko ste slobodni
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA u ljubavi stiže u Vaš život. Upoznaćete nekog ko će Vam itekako privući pažnju. Na prvu ćete shvatiti da je to osoba koja Vam treba u životu. Stoga, ne gubite vrijeme već odmah krenite u osvajanje. Budite sigurni da ćete se više pokajati za propuštenu priliku nego ukoliko uradite ono što zaista želite.

VODOLIJA
Ukoliko ste zauzeti
Posvetite se voljenoj osobi. Zaslužujete da kraj sebe imate nekog ko Vas voli i koga Vi volite više od svega. Novogodišnji trenuci su idealni da se još više zbližite i najhladnije trenutke provedete zajedno, u toplom zagrljaju punom ljubavi i uživanja. Iskoristite apsolutno svaku sekundu u kojoj ste zajedno da mnogo toga ostvarite zajednički.

Ukoliko ste slobodni
Moguće je da će osoba u znaku Vage ući u Vaš život. Budite sigurni da je to neko ko će Vas najprije uspjeti razumjeti i trudiće se da uvijek budete srećni kraj njega. Poslušajte srce i prepustite se osjećanjima koja se probude u Vama, nećete zažaliti ni najmanje.

RIBE
Ukoliko ste zauzeti
Voljenoj osobi je stalo do Vas i to će svakoga dana sve više pokazivati. Jako je važno da to uvidite i da napokon shvatite kako je vaša ljubav prava i savršena i kako ste stvoreni jedno za drugo.

Ukoliko ste slobodni
NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA u toku ove nove godine, dolazi kod Vas. Sudbina će Vas obradovati. Kada se najmanje budete nadali,upoznaćete nekog ko će Vaš svijet okrenuti naopačke. Shvatićete da je sreća došla u Vaš život i da ćete biti ispunjeni u potpunosti, prenosi sajt “Ljubavna Adresa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh