Svaštara

Znakovi Zodijaka koje je najteže voljeti

Veza sa ovim znakovima može biti nemoguća misija. Možete imati najbolje namjere i truditi se , ali vam se čini da se sve što radite uopšte ne primjećuje koliko god da se trudite.

Ljubav - Unsplash

Neke od znakova zodijaka je zaista teško voljeti. Oni su hladni, samostalni i ponekad je veoma teško razumjeti šta im je zaista u glavi. Astrolozi su izdvojili tri znaka zodijaka za koje smatraju da ih je teško osvojiti i voljeti.

Djevica: Djevice su hladne, praktične i nezavisne.

Većinom vezama pristupaju sa analitičkog gledišta. Svaku osobu koja im se približi oni drže na sigurnoj distanci dok se ne uvjere da im mogu vjerovati. To u isto vrijeme može da znači da su šanse da steknete njihovo povjerenje ravne nuli.

Oni koji uspiju prevladati tu njihovu distancu mogu biti sretni i ponosni na svoja postignuća.

Škorpija: Ponekad je teško razumjeti šta je zapravo Škorpijama u glavi, pa mnogi misle da Škorpije u stvari ne znaju šta žele iako to nije uvijek istina.

To je samo njihov način da dominiraju i drže situaciju pod kontrolom. Škorpije su takođe jako radoznale te vole da postavljaju mnogo pitanja i doslovno ispituju sagovornika koji često, kada je u razgovoru sa njima, ima utisak kao da se nalazi pod istragom.

Škorpije se često koriste agresijom kako bi kaznile svog partnera ako posumnjaju da nije iskren sa njima.

Strijelac: Strijelčevi mogu biti veoma divni i zahvalni partneri, ali kratkoročno. Ako vas zanimaju kratke romanse ili opuštene veze bez obaveza Strijelčevi će vas svojim ponašanjem zaista osvojiti, ali ako planirate dugu i ozbiljnu vezu oni će vas u tom slučaju razočarati.

Strijelčevi su mentalno i fizički veoma aktivne osobe. Stalno su u pokretu i potrazi za novim izazovima. Stalni partner vremenom počinje da mu smeta, osim ako ne upozna osobu koja ga nadahnjuje i uzbuđuje. Sa godinama kako postaju zreliji Strijelčevi postaju fleksibilniji, piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh