Svaštara

Ovan – Godišnji ljubavni horoskop za 2021. godinu

Godišnji ljubavni horoskop za 2021. godinu…

Ovan u horoskopu - Blogspot.com

OVAN (21.3.- 20.4.)

Proteklih par godina Ovnovima je bilo teško u ljubavnom životu. Možda ste prošli kroz raskide, možda ste se samo osjećali usamljeno ili ste u vezi osjećali više stresa nego radosti. Bez obzira na kakav ste oblik ljubavnog previranja prošli, utješite se time da će vam 2021. godina pružiti malo olakšanja što se ljubavi tiče. Ali, to ipak znači da ćete morati malo da se potrudite da biste uspjeli.

Ako ste u vezi, početak godine je vrijeme kada možete sebi da postavite vrlo teška pitanja. Napravite listu svega što je sjajno i dobro u vašoj vezi. Snimite punu sliku i koristite je za vođenje kroz ostatak godine. I neka vam to bude orijentir u toku godine. A ako niste u vezi, takođe ćete sebi postavljati slična pitanja o vašim prošlim vezama. Šta vam je uspjelo, a šta nije, šta dalje, i šta vam treba. Željet ćete da idete tamo gdje možete upoznati druge ljude.

Za one rođene u znaku Ovna glavni interes u 2021. godini biće karijera, a manje ljubav, mada to ne znači da nećete biti upleteni u razne ljubavne igre. Ova godina vam donosi veliku otvorenost za flertovanje i avanturu. Bićete željni osvajanja, isticanja svoje privlačnosti i ako se upletete u veze, partner će vam morati ponuditi veliku količinu slobode i nezavisnosti.

Oni koji su sami imaće priliku da upoznaju nove ljude putem raznih kurseva, predavanja ili kratkih putovanja, ali i putem Interneta, što je danas nešto što se podrazumeva. Oni koji su u dugotrajnim vezama mogu da ojačaju vezu komunikacijom i čestim izlascima sa voljenom osobom na omiljena mjesta.

Ove godine ste voljeni na razne načine, voljeni ste i zbog svog uma i tijela. To će biti naročito poslije 2. februara, kada se Venera, vladar vašeg ljubavnog i društvenog života, preseli preko vašeg natalnog Sunca – i ostane u toj blizini četiri mjeseca. Štaviše, vaša sposobnost davanja ljubavi je veoma poboljšana tokom ovog perioda. Što više ljubavi dajete, više je i primate. Dok Venera pravi ovaj četvoromesečni tranzit kroz vaš znak, vi zračite većim glamurom i se*sualnom privlačnošću.

Imate više fizičke gracioznosti i šarma. Ljudi se ne mogu a da se ne zaljube u vas i zato ćete imati obilje romantičnih prilika. Zapravo, imaćete više romantičnih prilika nego što ikad dosad.

Ove godine ćete većinu vremena nastaviti da dobijate podršku i ljubav svog partnera. Takođe ćete primijetiti da će vaš partner biti aktivniji nego ranije i to će vam donijeti lijepe trenutke intimnosti. Međutim, biće i nekih dana u kojima će bliskosti biti malo manje. Možda ćete biti izloženi nekim problemima koje donosi nedostatak komunikacije ili želja za nekom drugom osobom.

U slučaju da ovo postane stvarni problem, najvjerovatnije će se dogoditi u prvoj polovini godine, kada Mars bude u Vagi. Ova kombinacija može povećati strasti i učiniti ljude sklonijim polemici i prepirci nego što je to obično slučaj.

Ako niste sposobni da napravite kompromis ili da razgovarate sa partnerom svojim problemima, onda to može značiti i kraj vašoj vezi. Ali zapamtite da je ovo samo prolazna faza. Kako godina bude išla napred, podrška vašeg partnera će se postepeno povećavati.

Početkom ove godine mogu da prevladaju neke manje lične brige, ali od avgusta mjeseca ljubavna pitanja se popravljaju. U posljednjoj sedmici septembra 4 planete dolaze u Vagu u vaš sektor odnosa a jedna od tih planeta je Jupiter. Od tada možete očekivati veliku pomoć koja će vam doći od drugih ljudi, bilo da tražite partnera ili želite da otputujte. Dani oko pomračenja Sunca 14. oktobra za vas mogu biti posebno važni kada je ljubav u pitanju.

Planeta Jupiter, koja je glavni gospodar sreće i dobročinstva je veći dio godine u vašoj bračnoj kući. Ovo je pravi nebeski signal da se sprema brak ili ozbiljna ljubavna veza. Ova nova veza može biti jedna velika ljubav. Vaš partner ili partnerka imaju moć da vas učine boljima na razne načine, tako da izgladaju kao vaša idealna ljubav. A da li ste vi dostojni svega ovoga, to će pokazati ostale planete koje će vas testirati. Ova ljubav, veza ili brak su tu za vas, ali morat ćete da ih zaslužite.
U ovoj 2021. godini vaša vladajuća planeta Mars vam pomaže da utvrdite vašu vezu. Vašem partneru daćete na znanje da bez obzira što ga volitie, ipak ne možete da budete sputani. Ovo saopštite vašem partneru na fin i pozitivan način, ne stvarajući bilo kakav nesporazum sa njim. Ovnovi koji nisu u vezi mogli bi da privuku potencijalne partnere ali bez preterane impulsivne akcije sa vaše strane. Ova 2021. godina može da vam pomogne da uspostavite stabilnu bračnu ili ljubavnu vezu sa vašim partnerom.

Iako može da dođe i do uspona i padova, ipak ćete oboje ostati zajedno. Zapamtite da vaša ljubav prema nezavisnosti i slobodi nikako ne smije da naruši vašu vezu u ovom periodu. Ako ste stvarno istinski zaljubljeni, onda se potpuno posvetite partneru, vjerite se ili vjenčajte.

Bez obzira da li ste u nekoj romantičnoj vezi ili niste, vjerovatno ćete se osjećati mnogo strasnije nakon sredine jula, ako i tokom ostatka godine, kako Jupiter bude ušao u znak Lava. Ovo će vas ohrabriti da budete više romantičniji. Ako ste slobodni, ovo će vam možda pomoći da uđete u neku u romantičnu vezu, a ako ste već u nekoj romantičnoj vezi, onda vam ovo može pomoći da poboljšate vašu vezu. Međutim, pripazite jer ovo može doneti i razna iskušenja, pošto višak strasti ponekad može dovesti i do preljube i varanja partnera.

Sreća bi trebala da prevladava u vašem ljubavnom životu i braku tokom cijele godine. Bilo bi dobro vrijeme da sa partnerom krenete na neko zanimljivo putovanje sa mirisom avanture. To bi vam pomoglo da se bolje razumijete sa njim. Savjetuje vam se da izbjegavate veze koje se ne bi bazirale na ljubavi već isključivo na fizičkim čulima i zadovoljstvima. Ne postavljajte neke uzvišene ciljeve svom partneru koje će ga samo zbuniti. Budite ugodan, zahvalan i odan partner, a to će vam onda osigurati sreću tokom 2021. godine.

RETROGRADNI MERKUR I NJEGOVI PERIODI U GODINI

Merkur, planeta komunikacije, imaće tri glavna perioda kada se kreće retrogradno u 2021. godini, tako da je lako shvatiti da će način na koji komuniciramo sa drugima biti teži, a oni na koje će to uticati u područje ljubavi imaće nelagodu i nezadovoljstvo, napetost i sukob.

PERIODI RETROGRADNOG MERKURA:

■ 30. Januar 2021. (Vodolija) – 21. Februar 2021.(Ribe)
■ 29. Maj 2021. (Blizanci) – 22. Juni 2021. (Blizanci)
■ 27. Septembar 2021. (Vaga) – 18. Oktobar 2021. (Vaga)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh