Svaštara

Horoskop – 1. oktobra u 23:05h na nebu će se pojaviti jedinstven pun Mjesec: Očekuje nas dramatična i ljekovita energija

Očekuje nas dramatičan period, ali na horiziontu se nazira najljepša svjetlost…

Djevojka - Astrosudbina.com

Saznajte šta nam donosi pun Mjesec u Ovnu od 1. oktobra 2020. godine…

U četvrtak, 1 oktobra u 23 i 05h na nebu će punim sjajem zasijati Mjesec u znaku Ovna. Šta nas očekuje?

Ovaj pun Mjesec simbolizuje pojačano pročišćenje energije i novo oslobađanje duše. Sada čistimo svoje srce, svoju energiju,a samim tim i svoju budućnost, piše “Lovesensa“.

U prethodnim mjesecima bilo je puno napetosti, bijesa, nesigurnosti, straha i pojačanih emocija, a ovaj pun Mjesec dodatna ojačava dramatičnu energiju.

On nas testira koliko smo jaki, koliko smo naučili iz prethodnih iskustava. Ako dozvolimo da nas dramatilčna energija osvoji i preplavi, to će nepovoljno uuticati na našu dušu i tijelo.

Ali zapamtite, vi ste dovoljno jaki da prihvatite svaku promjenu i okrenete je u svoju korist.

Sjetite se prethodnih dramatičnih životnih iskustava i shvatit ćete da je drama često neosnovana i bespotrebna. Ona nam samo odvlači pažnju od stvarnih problema, istine i cijelovite slike. Umjesto da se prepustite drami, umirite se i pokušajte da pronađete prave uzroke vaših problema.

Pored pomenute dramatične energije, postojaće i snažna ljekovita energija punog Mjeseca, na koju treba obratiti više pažnje.

Kako budimo i širimo svoju svijest, u stanju smo da svoje rane pretvorimo u izvore snage, mudrosti i saosjećanja.

Shvatamo da se gotovo sve događa za naše najviše dobro. Čak i tragedije imaju svoju širu sliku.

Ovo je vrijeme kada možemo prekinuti određene karmičke cikluse koje neprestano ponavljamo. Ali neposredno prije nego što uspijemo da razbijemo staru karmu, tada je u životu obično prisutan najveći haos i beznađe. Oluja je najteža neposredno prije nego što prođe. Imajte ovo na umu u ovom periodu.

Naša duša, um i tijelo zajedno sa planetom stupaju na viši nivo svijesti.

Svjetlost je na horizontu, mada je vi pod razdražljivom energijom punog Mjeseca nećete tako lako uvidjeti. Razjasnite sve snažne talase emocije, proučavajte ih i upoznajte se svakom od njih. Zavirite u dubine svoje duše.

Ovan je vatreni znak, pa neka u vašim srcima gori vatra koja će vam dati snagu da zakoračite i napravite korak više.

Ne dozvolite da upadnete u dramu, sukobe i stare priče iz prošlosti koje ste toliko puta prevazišli…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh