Svaštara

Samo za hrabre: Usudite li se da napravite ovaj potez, zagarantovan vam je najbolji se*s ikada!

Način na koji se svlačite vašem partneru može biti najsenzualniji čin u životu

Ljubavni par - Blogspot

Skidanje nije samo za profesionalne striptizete, već je u pravom obliku umetnost. To je prilika da žene i muškarci probude svoja čula, cene svoje telo i ogole sve. To može biti jedna od najlepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svedočiti, posebno u intimnoj situaciji.

Umetnost zavođenja

Način na koji se svlačite vašem partneru može biti najsenzualniji čin u životu. Otkrivamo neke trikove koji će se zauvek urezani u njegovo pamćenje.

Prvi korak umeća kako se svlačiti pred muškarcem je poverenje u sebe. Bez kompleksa ili nesigurnosti. Verujte nam, želi vas videti golu!

Iako vas sigurno proganjaju sumnje i muke u vezi s celulitom, strijama i suvišnim kilogramima, morate biti sigurni da on neće pobeći kroz vrata. Naprotiv, biće mu čast što ste odlučili baš za njega senzualno (i hrabro) skinuti odeću. Jer nemojte zaboraviti da je to jedna od glavnih maštarija muškaraca!

I kad započnete spuštati naramenicu haljine, uvek imajte na umu da ste najsenzualnija žena u istoriji.

Stvorite atmosferu zbog koje ćete se osećati sigurno i koja vas uključuje u ovu umetnost striptiza. Meko osvetljenje, sveće i seksi dekor pomoći će vam da skinete odeću bez ikakvog kompleksa. Takođe, imajte na umu da stimulacija drugih čula čini da se telo i mozak fokusiraju na zadovoljstvo. Sigurno će biti uzbuđen čim šou započne!

Umeće striptiza svodi se na erotizam i zavođenje i zato vam treba pogled koji će ga naterati da vam strgne odeću.

Fokusirajte se na donje rublje. Želite zračiti senzualnošću, ali iznad svega, trebate se i osećati ultra seksi!

Ah ta čipka

Naša preporuka je čipka. Iskoristite trend braleta i osećajte se poput jedne od plesačica Moulin Rougea. Možete se nositi korset ili seksi spavaćicu kako biste zadržali tajnu.

Pronađite donje rublje koje odgovara vašem telu i čini da se osećate samopouzdano. Imajte na umu da će vam nošenje senzualnog donjeg rublja probuditi maštu i sva čula.

Ne bojte se izneti svoju ekstrovertniju stranu tokom striptiza. Postavite ga na stolicu i senzualno se krećite oko njega dok se skidate. Nežni pokreti i dodiri biće vaši najbolji saveznici!

Skinite nežno odjeću i pustite ga da se divi svakoj krivulji vašeg tela. Poigrajte se odećom, poput dugmića na košulji, kose i pustite da zavodljivi pogledi govore sami za sebe.

Jeste li previše sramežljivi da to isprobate? Tada možete početi s koketnim poljupcima dok se počinjete svlačiti. Možete mu dati do znanja šta želite da se dogodi te noći i koliko želite da se oseća posebno. Sigurno će vam pasti pred noge!

Ovo je vaš trenutak, iskoristite ga maksimalno! Uzmite u obzir da imate njegovu punu pažnju kako biste ga mogli navesti da učini baš sve što poželite. Uživajte u tome što ste zvezda vlastite emisije i ostavite ga otvorenih usta, prenosi espreso.

Sretno!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh