Svaštara

Horoskop / Vaga, Strijelac i Jarac do kraja septembra proći će kroz radikalne promjene

Za neke znakove Zodijaka septembar će biti izutetno turbulentan, a za tri horoskopska znaka sprema se posebno zanimljiv period.

Horoskop - Twizz.ru

Zanimljiv na dobar način, pošto će iz njega izaći kao apsolutni pobjednici.

Vaga
Vama je ovaj mjesec definitivno u znaku velikih životnih odluka i promjena, samo je pitanje da li ćete to osvjestiti na vrijeme ili ćete pustiti da život ide svojim tokom – u svakom slučaju vas čekaju promjene, na vama je samo da odlučite da li ćete ih prihvatiti i iskoristiti ili ćete dozvoliti da vas zateknu nespremne, prenosi “Luftika“.

Imajte u vidu da period koji je pred vama nije idealan za započinjenje novih ljubavnih veze, pa vas na tom polju neće čekati veće promjena, ali na poljima edukacije, posla, društvenog života i značajnih poznanstava možete da očekujete jako bitne stvari.

Obratite pažnju na nove prilike za obrazovanje u različitim segmentima i nemojte se iznenaditi ako vas dočeka prilika za napredovanje ili čak promjenu posla – nabolje.

Pred vama je u svakom slučaju nekoliko sedmica u kojima život može da vam se promijeni iz korijena, ali dobra vijest je da ćete na polu ljubavi ostati stabilni, pa će vam bar to biti mirna luka.

Strijelac
Strijelčevi iza sebe ostavljaju nekoliko sedmica (ili mjeseci) u kojima se dobar dio pripadnika ovog znaka osjećao izgubljeno – što u privatnom, što u poslovnom smislu.

Neke kockice su već počele da se sklapaju, a u narednom periodu možete da očekujete da će stvari dodatno doći na svoje mjesto.

Generalno vam je cijeli oktobar dobar period, ali pred kraj mjeseca ćete se konačno osjećati u potpunosti sigurno u sebe.

To za mnoge od vas znači da ćete donijeti neke teške i bolne odluke, koje se najvjerovatnije neće odnositi na ljubav, već na posao ili edukaciju, ali vjeovatno i sami znate da su u pitanju odluke koje je odavno trebalo da donesete.

Pošto polako ulazimo u vaš rođendanski mjesec, možete slobodno da računate na to da je pred vama zaista dobar period.

Jarac
Ako pričamo o velikim životnim promjenama i odlukama u narednim danima, nikako ne smijemo da preskočimo Jarčeve koje se nalaze na prekretnici i moraće da biraju između onoga što je lakše i onoga što je ispravno.

Promjena radnog mjesta je izvjesna, a posao koji treba da sklopite u drugoj polovini mjeseca sigurno će biti plodonosan, kako za vas tako i za vaše saradnike ili ukoliko ste negdje nadređeni onda vašim radnicima.

Nažalost, ista ta promjena može da vam donese i poteškoće na privatnom planu, pa ćete nečega gotovo sigruno morati da se odreknete. Pitanje je samo – čega?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh