Svaštara

Zamotajte noge u aluminijsku foliju i pričekajte 1 sat! Kada odmotate, ugodno ćete se iznenaditi

Aluminijska folija je nešto što svi imamo kod kuće; To je nešto što obično koristimo za kuhanje ili za spremanje hrane. Međutim, nikad nam nije prešlo na umu da se može koristiti za mnoge druge stvari poput umirivanja bolnih zglobova ili borbe protiv umora. Može zvučati nevjerojatno, ali aluminijska folija ima toliko mnogo koristi.

Umor

Jeste li ikada razmišljali o korištenju aluminijske folije za borbu protiv umora i nesanice? Izrežite nekoliko traka od aluminijske folije i stavite ih u zamrzivač za 2-4 sata. Nanesite ih na lice, obraze i kapke , i ostavite ih dok ne osjetite da se mišići opuštaju. Izvadite aluminijsku foliju i pazite da se vaše lice osvježi.

Ublažite bolne zglobove

Aluminijska folija je izvrsna za liječenje bolnih stanja kao što su artritis, giht, i bol u petama! Sve što trebate učiniti je zamotati foliju oko najgorijeg područja na vašem tijelu i upotrijebiti medicinsku zavoj kako bi je zadržala sigurno. Najbolje je ako to učinite prije nego što odete u krevet i ostavite ga preko noći. Ponovite ovaj tretman svake noći oko dva tjedna i napravite dva tjedna pauze. Bol bi trebao otići, ali ako još uvijek osjećate nelagodu ponovite postupak dok se ne osjećate apsolutno bezbolno.

Ublažava svježe opekline

Jeste li znali da možete koristiti aluminijsku foliju za liječenje svježih opeklina? Najprije isprati opečen prostor s hladnom vodom i osušiti mekom krpom. Nanesite tanki sloj masti i pokrijte sterilnom gazom. Onda omotajte gaze aluminijskom folijom i osigurajte sve na mjestu s zavojem. Ostavite omotano dok ne osjetite da bol nestaje,piše Ženskikutak


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh