Svaštara

Ušle u rijeku da naprave selfie, spašavalo ih cijelo selo

Prema istom izvoru, mještani lokalnog sela i policija morali su ih spašavati pomoću užeta, no na kraju su ih uspjeli sretno izvući na sigurno

Spašavanje djevojaka , Indija - Screenshot

Dvije djevojke našle su se u životno opasnoj situaciji nakon što su odlučile ući u rijeku Pench kako bi snimile selfie.

Kad su došle otprilike na sredinu rijeke, nivo vode je naglo porasla pa su ostale zarobljene, piše India Today.

Prema istom izvoru, mještani lokalnog sela i policija morali su ih spašavati pomoću užeta, no na kraju su ih uspjeli sretno izvući na sigurno, prenosi “Fokus“.

Djevojke su se navodno odvojile od grupe s kojom su došle na izlet, a u rijeku su ušle kako bi snimile “savršen selfie”. Prema informaciji objavljeno uz snimku na Youtubeu, u rijeci su djevojke bile zarobljene sat vremena.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh