Svaštara

Godišnji horoskop za 2021. godinu – Rak, Lav, Djevica

Kratak godišnji horoskop – evo šta Raka, Lava i Djevicu očekuje u 2021. godini!

Horoskop - Horoskopy.gazeta.pl/

Rak

Za sve vas ovo je povoljna godina da udovoljite svojoj duši i posvetite se svojim bližnjima. Velika sreća pratiće one koji studiraju, a u ljubavi treba biti oprezan, naročito nakon sukoba. Početkom septembra povećavaju se poteškoće na poslu. Raditete na tome da odbacite spoljašnje faktore koji vas sputavaju da ostvarite uspjeh. U odnosima sa porodicom i prijateljima mogući su emocionalni ispadi, ali harmonija nikada neće biti narušena.

Lav

Lavove očekuje vrlo stresna godina. Na poslu nižete uspjehe, ali dolazi do kraja određenih emotivnih odnosa. Trenutak kada će dvije zajedničke strane stati suprotstavljene jedna drugoj, a mnogi mogu biti vođeni visokim egom i potisnutim emocijama iz prošlosti. Najrizičniji period za ljubav biće u martu i decembru, dok će vam krajem ljeta i početkom jeseni atmosfera na poslu biti vrlo naklonjena. Moguće su birokratske blokade i teškoće, ali na kraju godine sve će biti dovedeno u red.

Djevica

Početkom godine očekuje vas pad kreativne energije. Zato ovo nije povoljan period da započnete novi psoao, već da se posvetite završavanju starih obaveza koje ste ostavili po strani. Ipak, energija obilja vam je naklonjena pa su moguće povišice i bonusi. U prvoj polovini godine imate moć da ojačate poslovne i emotivne veze. Imate veliko razumijevanje za druge, što naročito donosi mir i bolju atmosferu u polje porodice. Očekuje vas lijepa godina, kratka putovanja, dobre odluke i podrška bliskih ljudi. Rizični mjeseci su maj i novembar, jer tada postoji mogućnost frustracija kao posljedice neispunjenih obećanja, prenosi “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh