Svaštara

Koji horoskopski znaci su najbolji za brak

Koji horoskopski znaci su idealni za brak?

Brak - Ilustracija

Tri horoskopska su najbolja za dugu vezu i brak. Oni umiju da cijene porodicu, ljubav i poštovanje.

Lav

Šta reći o ženi lavici. Ona je jaka i puna samopouzdanja, prava ženka i žena ratnica. Ona posjeduje nevjerovatnu moć, snagu i sposobnost, ali ona ne može uvijek sama namještati zajvesu i otvarati poklopce na teglama. Ko ide uz ovakvu ženu, ženu lavicu? Ona neće očekivati ništa manje od onoga ko može da joj parira, jednakog sebi, ne običnog, već supermena. Lavica je spremna da se odrekne svih zabava i flerta sa muškarcima, zbog jednog supermena koji zaslužuje njeno srce.

Lavica će možda rijetko pokazivati, ali vi ćete uvijek osjećati njenu ljubav i posvećenost. Ona uživa u kraljevskom tretmanu, a to može i očekivati onaj ko osvoji njeno srce. Borbena je i kada je u pitanju porodica i djeca. Od vas će zahtjevati samo da je obožavate, da joj dajete komplimente, a ona će vam pružiti sve ostalo.

Rak

Ima li emotivnijeg znaka od Raka? Osvojiti Raka nije lako, ali kada jednom to uspijete ona će vas voljeti i biće spramna da vam se posveti u potpunosti. Ne krije emocije, a za svog čovjeka će učiniti sve.

Nekada voli da pravi dramu oko sitnica, ali to znači da vaš bračni život neće nikada biti dosadan. Umije da ugodi, dobro kuha i dobra je domaćica. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu.

Posvećena je porodici i djeci, odana i vjerna. Cijenit će vašu pažnju i ljubav. Najviše joj prija mir i porodična idila koju će pokušavati da održi.

Jarac

Ona je toliko jaka da svaki muškarac pred njom pada na koljena kako bi je prosio. Tvrdoglava i neuhvatljiva, ali vrijedna pažnje. Strastvena i dostojanstvena, odgovorna i posvećena. Ona će od svakog muškarca napraviti princa kakvog je sanjala. Sa njom možete samo napredovati i biti bolji. Ona je realista koji vjeruje u bolje sutra.

Smatrajte da ste već uspjeli u životu, ako ste već usjpeli da je osvojite. Ona zna koliko vrijedite i to će umijeti da cijeni. Stroga žena i majka, ali vrijedna i uspješna. Od vas će očekivati najbolje, ali iz dobre namjere. Svojim primjerom želi da vaspita svoju djecu. Pravedna je i uporna, prenosi “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh