Svaštara

Retrogradni Merkur ima lošu energiju, ali donosi i nešto dobo: Šta treba uraditi do 11. jula

Koju dobru vijest nam retrogradni Merkur donosi od 18. juna do 11. jula 2020. godine.

Merkur - NASA

Merkur kreće retrogradno 18. juna i sa sobom donosi sjenke i nove oluje, piše “Lovesensa“. Iako smo često svjedoci Merkurovog retrogradnog hoda, ovaj će zaista poseban, jer je u znaku Raka i dogodit će se u vrijeme solarnog pomračenja.

Merkur će svoj retrogradni hod zaustaviti 11. jula, ali do tada je važno da pazimo na svoje emocije. Bićemo skloni turbulentnim emocijama, jer će Rak učiniti da budemo previše osjetljivi. Ne oklijevajte da pozovete porodicu i prijatelje ako vam treba emocionalna podrška.Trudite se da uvijek jedni drugima budete oslonac i pazite na riječi koje izgovarate jer bi one mogle da povrijede nečiju dušu.

Budući da Rak utiče na polje porodičnih odnosa, stvari mogu postati pomalo haotične u našoj porodici. Pokušajte da stvorite svoj sopstveni prostor u vašem domu. Porodični problemi mogu iznenada nestati, zato ne zaboravite da se s njima strpljivo nosite.

Imajte na umu da retrogradni Merkur ne izaziva vašu porodičnu dramu, već vam pruža priliku da pročistite i riješite prethodne probleme. Jaku vezu sa porodicom možete izgraditi samo kada jednom pređete prošlost. To je dobra vijest koju nam retrogradni Merkur u Raku donosi ovog ljeta.

U ovom retrogradnom periodu, bićemo primorani da preispitujemo svoje temelje. Ukoliko naše korijenje nije snažno, morat ćemo da ga razvijemo i čvrsto usadimo u temelje.

Retrogradni Merkur suočava nas sa prošlosti i to može biti vrlo emotivno. Pomračenje Sunca u Raku takođe će učiniti retrogradnu energiju još jačom.

Kako će pomračenje Sunca 21. juna i lunarno pomračenje 5. jula uticati na efekat retrogradnog Merkura?

Pomračenje Sunca desit će se tačno za 0 stepeni prema Raku. Šanse da doživimo pad su velike, ali to je pad koji nas podstiče da se uzdignemo i krenemo boljim putem.

Pomračenje Mjeseca u Jarcu donosi promjene i transformaciju. Možda smo svjedoci promjena u našim odgovornostima, životnom smjeru ili dugoročnim ciljevima.

Dok Merkur započne svoju retrogradnu fazu, Venera i Saturn će takođe biti retrogradni. Retrogradna Venera je u Blizancima, dok će Saturn biti u znaku Jarca.

Retrogradna Venera u Blizancima pomaže nam da izbalansiramo svoje misli. Blizanci su društven znak koji vješto kreira dobre odnose, paće pomoći da se riješe mnoge oluje na polju porodice. Dobra komunikacija je ključno rješenje svakog problema.

Retrogradni Saturn u Jarcu u opoziciji je sa znakom Raka i podstiče snažne i moćne emocije, Ohladite svoju glavu i pazite na svaku izgovorenu riječ.

Vjerujte u pomoć i čuda Univerzuma i sve će biti u redu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh