Svaštara

Horoskop za ponedjeljak 8. juni: Šta nam zvijezde danas poručuju

Dnevni horoskop…

Horoskop - Horoskopy.gazeta.pl/

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, i to vjerovatno sa nekim s kim imate profesionalan odnos. POSAO: Lako ćete obavljati sve obaveze. ZDRAVLJE: Loše varenje.

BIK

LJUBAV: Moguća je nestabilnost i promjena u sferi ljubavnih odnosa. POSAO: U ovoj sferi će se otvoriti neke nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike da izađete i zabavite se. Ipak, neće vam uspjeti da ostvarite odnos sa osobom koja vam se sviđa. POSAO: Moguće su promjene. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

RAK

LJUBAV: Danas će vam biti bitnije prijateljstvo od ljubavi. POSAO: Imat ćete problema administrativne ili pravne prirode. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

LAV

LJUBAV: Vrlo ste društveni u ovom periodu, što pozitivno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Danas će i vaša velika kreativnost doći do izražaja. ZDRAVLJE: Dobro.

DJEVICA

LJUBAV: Sjajan dan za to da ga provedete u društvu bliskih osoba. POSAO: Nemojte rizikovati jer vam se taj rizik neće isplatiti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati više zanimljivih osoba, što će unijeti nestabilnost u vaš ljubavni život. POSAO: Bez promjena u sferi posla. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo je dobro vrijeme za to da pokrenete razgovor o odnosu i budućnosti. POSAO: Uspjeh u sferi bankarstva i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

STRIJELAC

LJUBAV: Ovo je dobar dan za one koji žele da ozakone svoju vezu ili da pokrenu razgovor na tu temu. POSAO: Imat ćete problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete biti skloni tome da se povlačite od svijeta i osamljujete. POSAO: Morat ćete da se posvetite dodatnim obavezama. ZDRAVLJE: Trebalo bi da se čuvate prehlade.

VODOLIJA

LJUBAV: Niste raspoloženi za to da budete u vezi, više vam odgovara pozicija slobodnog strijelca. POSAO: Mogući su pravni problemi. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

LJUBAV: Vodite računa da se ne predstavljate u nerealno dobrom svjetlu. POSAO: Usmjerenost pažnje na partnerske poslove i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Osjetljivo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh