Svaštara

Mjesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Koje znakove Zodijaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine.

Par - Pixabay

Jun je mjesec koji označava početak ljeta, dugodnevnicu i ove godine je period pomračenja, piše “Lovesensa“.

Odmah nakon ljetnje dugodnevnice, dolazi do pomračenja Sunca, 21. juna, i donosi nam magičnu energiju da uradimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni i zadovoljni.

Jun će definitivno biti najromantičniji mjesec u 2020. godini!

Sa promjenama na Mjesečevim čvorovima, aktiviranjem ose Blizanci-Strijelac dolazi do kolektivnog fokusa na isustvo i vjerovanje da sve ima svoje uzroke i posljedice. Pomračenje Mjeseca dogodit će se 5. juna i donijet će priliku za oslobađanje od toksičnih sistema vjerovanja koji nisu u skladu sa vašim duhovnim putovanjem.

Venera – planeta odnosa, vrijednosti i zadovoljstva – takođe će biti u izazovnom kvadratu sa Neptunom – planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Uticaj ovog aspekta osjećat ćemo tokom cijelog juna, pa pripazite da kakve odluke donosite i da čuvajte se zabluda i prevara.

Jun je mjesec novih ljubavi, harmoničnih odnosa i romantičnih izbora koji mogu uticati na budućnost!

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine:

Blizanci – ljubav kakvu zaslužujete

Dragi Blizanci, mjesec jun za vas predstavlja početak nove ljubavne ere. Sa Sjevernim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da pronađete ljubav koja vam potpuno odgovara. Jun je mjesec u kojem ćete osvijestiti svoju vrijednost i povratiti samopouzdanje. Retrogradna Venera aktivira vašu kuću ljepote i zavodljivosti, pa će vas voditi vetar ljubavi, naročito oko 25. juna. Vrijeme je da na ličnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomračenja Mjeseca u znaku Strijelca, polako ćete početi da shvatate svoje kvalitete i bićete spremni da otvorite srce za novu ljubav.

Vaga – energija strasti i moćnih emocija

Vaša vladarka Venera usmjerava vas tokom juna na polju ljubavi. Željet ćete da proširite lične horizonte i istražite nepoznato. Jun vam donosi nove mogućnosti, a pomračenje Mjeseca u znaku Strijelca aktivirat će vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa, jasnoće i perspektive. Fokusirajte se na ličnu radost i zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Kada Mars uđe u znak Ovna, 27. juna, osjetit ćete nalet e*otske energije i vitalnosti u sektoru emotivnih odnosa.

Vodolija: Dodatni ste koketni i blistavi sa harizmom

Predivna Venera usmjerava vas kroz vašu ekspresivnu kuću ljubavi, kreativnosti, autentičnosti i strasti i pruža vam dodatno povjerenje u ljubav. Pomračenje Mjeseca u znaku Strijelca donijet će snažan napredak u vašoj 11. kući odnosa i prijateljstva. Crvena planeta Mars ulazi u znak Ovna i prelazi preko vaše treće kuće komunikacije i saradnje, i iznenadiće vas moćnom energijom. Iako može donijeti male izazove, Mars u Ovnu može izazvati vrtoglavu privlačnost sa osobom iz kruga bliskih prijatelja. Dopustite da vam se ljubav dogodi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh