Svaštara

Neće im biti lako do 28. juna 2020. godine: Kojim horoskopskim znacima Mars u Ribama pravi razne zavrzlame

Kojim horoskopskim znakovima Mars u Ribama pravi probleme…

Stres - Blogspot

Polje porodice i kuće u horoskopu svih Djevica, biće pod snažnim uticajem Marsa u narednom periodu. Mogući su radovi ili planovi o radovima, kao i nužne i neizbježne popravke. Ovo se takođe odnosi i na članove porodice jer će biti tenzije i svađa. Takođe, ovo je idealan period za iskazivanje svih emocija, zbog kojih se u prethodnom periodu šutjelo i trpjelo.

Ribe će svakako biti pogođene ovim tranzitom. Pošto će njihova kuća statusa i karijere biti snažno prodrmana od strane Marsa u Ribama, niz situacija može doneti i dobre i loše događaje. U periodu do kraja juna bitno je ne zamjerati se nadređenima, ne upijati paniku na radnom mjestu i ne gomilati ideje već se fokusirati na jedan cilj, piše “Svet poznatih“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh