Svaštara

Djevica – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Djevica u junu mjesecu po astrologiji.

Žena - Tarot-horoskop.com

POSAO

Početkom mjeseca osjećate zadnje trzaje psihološke krize i zastoja u poslovima zbog pogoršane finansijske situacije. Vi niste osoba koja se predaje lako, međutim u posljednje vrijeme bili ste mčeni raznim sumnjama i nedoumicama kako da riješite nagomilane probleme, a pri tom ste imali poteškoća i sa okolnostima koje vam nisu išle na ruku. Već u toku prve sedmice ovog mjeseca stvari polako dolaze na svoje mjesto i nalazite način da pridobijete druge za svoju stvar. Možete sklopiti vrlo važan poslovni dogovor u tom periodu, koji ce se pokazati kao pravo rešenje kasnije. Bićete vrlo zadovoljni. Druga polovina mjeseca izuzetno je povoljna poslovno za vas, imat ćete manje prepreka i sve ce teći glatko, naročito poslovi vezani za inostranstvo. Razmisljat ćete vrlo praktično i biti skloni sukobima sa onima koji ne dijele vaše mišljenje sredinom mjeseca. Ipak, vi uvijek znate sta i zašto nešto radite, pa drugi nemaju razloga da sumnjaju u vaše odluke.

LJUBAV

Vašem ljubavnom životu malo je poljuljana stabilnost, ali ako imate djecu vjerovatno su vaša strahovanja vezana za probleme sa njima. Moguće je da ne možete sasvim da predvidite ponašanje svog djeteta i to vam uliva nervozu i nesigurnost. Vaša veza pocetkom mjeseca je u manjoj krizi, ali vec sredinom mjeseca imate prilike za zadovoljstvo i radost. Druga polovina mjeseca biće vrlo strastvena i burna, neko će vas inspirisati da se sasvim oslobodite i prepustite uzivanju. Ako ste duže u vezi osjetit cete ponovo bliskost i strast u partnerskom odnosu.

ZDRAVLJE

Moguće prolazne tegobe sa stomakom. Čuvajte se električnih uređaja i struje uopste, piše “Besnopile“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh