Svaštara

Brižne, strpljive i imaju ogromno srce: Najbolje majke su rođene u ovim horoskopskim znakovima!

Ako ste rođene u ovim znakovima, blago vašoj djeci

Majka i dijete - Devetmeseci.net

Roditeljstvo je najljepša, ali i najodgovornija uloga u životu.

Težak je to posao i nije svako u tome toliko dobar. Ali prema horoskopu, neke majke su bolje od drugih.

Blizanci

Majke rođene u ovom znaku mogu da razgovaraju o svemu sa svojom djecom, ništa ne skrivaju od njih. Njihova djeca su svjesna onoga što se događa u svijetu oko njih, te su veoma komunikativna.

Mame Blizanci su jedinstvene jer savršeno razumiju svoju djecu bez obzira na pol i njihov uzrast. Takođe, najbolje se zabavljaju.

Jarac

Mama Jarac je do smrti spremna da se bori za svoju djecu. Veoma je odana kao majka. Želi da ih vaspita da budu disciplinovani i usmjereni na ono što rade u životu.

Mame u ovom znaku vole rad i imaju radne navike, a ponekad ih čak treba podsjetiti da odvoje malo vremena za sebe.

Bik

Majke rođene u ovom horoskopskom znaku su nevjerovatno strpljive, ali su veoma realne i čvrsto stoje na zemlji. Tvrdoglave su što može da ih dovede u problem kada njihova djeca dođu u tinejdžerske godine.

Ali, ova mama se trudi da njena djeca cijene ljepotu i prirodu. Budući da su možda sklone pretjeranom trošenju novca i gomilanju hrane, moraju da povedu računa o liniji.

Vaga

Vage su sjajne mame jer su veoma mirne. Grade harmoniju u kući i kad dođe do svađe između braće i sestara, ona im pomaže da nađu zajednički jezik i smire se.

Nisu stroge majke, te radije biraju da budu prijateljice svojoj djeci. Uče ih da budu saosećajne prema drugima i dobri prijatelji.

Rak

Mama Rak štiti svoju decu, te su ona uvek voljena. Uvijek je tu da sasluša svoje dijete i pomogne mu da se bolje osjeća. Želi da njen dom bude oaza ljubavi i utjehe, te da se njena djeca ne ustručavaju da joj se obrate kad imaju neki problem.

Strijelac

Mama Strijelac ima ogromno srce. Uči djecu o važnosti učenja i sticanju nezavisnosti, a ima i dobar smisao za humor.

Ali, može biti i impulsivna. Ona možda nema toliko pravila u vaspitanju kao i mnoge druge mame, jer želi da njena djeca budu svoji ljudi.

Djevica

Što god bilo slomljeno, mama Djevica daće sve od sebe da to popravi, bilo da je u pitanju igračka ili slomljeno srce. Ima velika očekivanja od svoje djece, ali i dalje ih voli bezulosvno, čak i kad je iznevjere.

Ona sve postiže- odličan je roditelj, radnik, i uvek održava čist i uredan dom. Želi da njena djeca imaju disciplinu i da ne odustanu kada se suoče sa problemima. Ali, Djevica je perfekcionista pa ponekad to teško pada djeci.

Škorpija

Mame Škorpije imaju izraženu intuiciju, te često znaju šta se događa s njihovim djetetom. Odane su, iskrene i zaštitnički se postavljaju prema svojoj djeci, sve dok oni govore istinu i paze na druge.

Ali, pazite da ne uvrijedite njenu djecu jer će se za njih boriti jače nego za sebe. Staviće potrebe svoje porodice iznad svojih i strastveno će ih braniti kad god osjeti da ih neko ugrožava.

Vodolija

Majke Vodolije su vjerne sebi. Trude se da vaspitaju decu da pomažu drugima.

Podstiče maštu i eksperimentisanje kod svoje djece. Međutim, ona će imati vrlo malo strpljenja kada dijete emocionalno ‘pukne’ ili za bilo kakvu vrstu emocija.

Možda je treba podsjetiti da ne može da pretpostavlja da njena djeca znaju koliko ih voli , te da treba da ih uvjerava u to.

Lav

Majka rođena u ovom znaku se najviše ponaša kao dijete. Uživa u igri sa svojom mališanima i često ih obraduje sa poklonima.

Mnogo voli svoju djecu, ali može biti narcis, misleći na svoju djecu kao produžetak sebe, prenosi Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh