Svaštara

Horoskopski znaci koji nisu čuli za kompromis

Tri horoskopska znaka su tvrdoglavija od svih ostalih.

Ženska ljutnja - Blogspot.com

Ovan
Traženje pomoći je u suprotnosti sa njihovim uverenjima i oni uvek misle da mogu i bolje ako to rade sami. Mnogi su impulsivni, odlučni i ne plaše se reći nekome kada greše, ali ne tolerišu kada ih neko kritikuje.

Bik
Bikovi misle da je samo njihov način ispravan. Oni su neverovatni i ne dozvoljavaju da ih kritikuju. Kada je u pitanju obavljanje posla, Bikovi bi radije obavljali posao dva puta duže nego što bi tražili tuđu pomoć, jer su uvereni da će ih drugi samo usporiti.

Škorpija
Škorpije su jako ponosne na svoj horoskopski znak, a omiljeni hobi im je da dokazuju greške drugih. Oni koriste svoja vjerovanja i znanje za izgradnju cijelog života i zato ih je teško ubijediti u suprotno, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh