Svaštara

Sedmični horoskop od 6 do 12 aprila

Ljbavne varnice unose radost u život

Horoskop - Globalshort.com

OVAN

LJUBAV: Sve ćete se više baviti svojim društvom, premda nećete zanemariti ni voljenu osobu. Ipak, što se emocija tiče, proroadiće vaša društvena faza. Očekuje vas puno dopisivanja i novih poznanstava preko interneta.

KARIJERA: Neki će umišljati da mogu više nego što zaista mogu. Onda će se suočiti sa određenim frustracijama. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preveliki materijalista.

BIK

LJUBAV: Povezanost sa voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

KARIJERA: Delovanje iz senke činiće vam se najbolja varijanta za rada. Zato ćete sve činiti mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će im prijati. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Mogući su erotski snovi.

BLIZANCI

LJUBAV: Uglavnom ćete igrati na kartu zavođenja, erotike i se*a. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati sa drugom stranom, naićićete na nerazumevanje.

KARIJERA: Vaši poslovi sada kreću jednim novim pravcem koji možda nije bio očekivan. Budite spremni na još poneko iznenađenje jer će vam ono doneti priliku za razvoj vaše vlastite kreativnosti. Biće i inovacija.

ZDRAVLJE&SAVET: Provedite nekoliko minuta sami u prirodi.

RAK

LJUBAV: Ovih dana ljubav kreće novim životnim stazama. Za neke bi to mogla biti i ljubav iz snova. Ipak, ne žurite, jer ako sve počne prenaglo, tako bi se moglo i završiti. Idite polako, pa će sve biti stabilnije.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Odatle će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplina, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne menjajte drastično svoj izgled.LAV

LJUBAV: Bićete usmereni na nove ljubavi, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba pazite kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđajni.

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim primanjima. Kada se trgnete brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični sa šefovima.

DEVICA

LJUBAV: Vaše ljubavne dogodovštine postaće sve popularnije, a vi ste osoba koju svako voli da ima u svom društvu. Svaki dan događaće se nešto što će vam buditi osećanja i činiti vaš privatni život ispunjenim. Bićete jako zabavni drugima.

KARIJERA: U trenucima kada osećate povećan pritisak na temu rokova na poslu, pozovite se na svoja prava. Tako ćete stvari usmeriti u pozitivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste.

ZDRAVLJE&SAVET: Imajte mere u svemu.VAGA

LJUBAV: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze sa uglednom osobom, ali strasti vam neće dati mira da bi funkcionisali taktično. Vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar za sada.

KARIJERA: Šta god se nađe na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne se ne preforsirate.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kroz priču i neočekivano druženje vi biste mogli otkriti sebe i stići do važnih privatnih spoznaja. Zato ne potcenjujte niti jedan razgovor, nijednu neobaveznu kafu. Sve je otvoreno i moguće. Potrebno je samo biti budan. Oni u vezama biće na distanci.

KARIJERA: Umišljenost nekih ljudi ići će vam na živce, ali ne reagujte ako to baš nije nužno. Iznutra će vas sve vući da se posvađate, ali to ne bi ispalo dobro. Radite svoj posao i ne komentarišite tuđi. Pojaviće se vreme kada će se sve pokazati kroz rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu.STRELAC

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i šta živite. S takvim zrelim pristupom počećete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Bez obzira na stres, vaša uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustvljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

JARAC

LJUBAV: Malo je toga što bi u ovim izazovnim danima moglo smiriti vaše emocije. Bacaće vas amo tamo, a vi budite dovoljno čvrsti i hladni da odollite iskušenjima naglih reagovanja zbog kojih bi vam kasnije moglo biti žao. Čekajte.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Prihvatite to kao borbu.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će osmisliti sasvim novi plan.VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno vam je već dosta svojih vlastitih ljubavnih očekivanja, pa ćete ili sve preokrenuti, ili svesti na realnu meru. Istina je da će vam nedostajati atrakcija, ali život donosi neka rešenja koja se tek kasnije pokažu kao najbolja. Budite otvoreni za to.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atrkativnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete planirati. Ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguće su glavobolje. Opustite se.

RIBE

LJUBAV: Osećaćete sreću u svom srcu zbog stvari koje su vam drage. Pred vama su bogati društveni dani. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete zadovoljni.

KARIJERA: U situacijama kada osećate povećan pritisak od strane nadređenih pozovite se na svoje znanje i stručnost. Tako ćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, njima je do toga da vas koriste,piše Lovesensa

ZDRAVLJE&SAVET: Budite realni.

NAJSREĆNIJI ZNAKOVI OVE NEDELJE: Ovan, Strelac, Rak


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh