Svaštara

Horoskop i tranzitni Mars u Jarcu (do 30.3.2020.): Kome zvijezde donose bankrot, kome ljubav života

Mars je ušao u znak Jarca 16.2.2020. godine i mnogima će donijeti razne životne izazove.

Bankrot - 6yka.com

S vremena na vrijeme, potrebno nam je nešto što bi nas poguralo i pomjerilo s mjesta, razbijajući sve do tada uspostavljene sisteme koji ne mora da budu dobri za nas, a u kojima smo se ušuškali, ulijenili i zaboravili šta smo na početku željeli.

Piše: Astrologinja Vesna Grujić

Mars u Jarcu će nas spustiti na zemlju i natjerati da sve ono o čemu smo sanjarili u prethodnom periodu, plašeći se da izgovorimo naglas, počnemo da realizujemo. Predstavlja mušku energiju, snažnu, neobuzdanu, nerijetko i rušilačku. U zavisnosti od vaših natalnih pozicija imaće jači ili slabiji utjecaj. Iako u početku, može djelovati traumatično, naglo i brzo, već za par mjeseci ćemo mu biti zahvalni.

Ovo je odličan period za sve pripadnike znakova zodijaka da krenu u akciju. Konačno ispred sebe imate jasan cilj i motivaciju da djelujete. Malo toga vas može demotivisati, iako možete imati manjih problema u komunikaciji, natezanja i rasprava, većina će uspjeti da sve uradi onako kako su naumili. Ovaj Mars vam donosi hrabrost da lupite šakom o sto, da se svi okrenu ka vama, pažljivo vas gledaju i slušaju, a vi sigurno i odmjereno, saopštite sve što vam je na duši.

Ne očajavajte ako u ovom periodu prekinete ljubavne i prijateljske odnose. Oni su odavno bili za vas toksični i opterećujući. Sada će sve to da kulminira i donijeće raskide jer vi više ne možete da ćutite i gutate ono što vam se ne dopada.

Ulazak Marsa u znak Jarca se donekle poklopio sa periodom retrogradnog Merkura, pa nećete odmah na početku osjetiti sve njegove benefite. Neki će i dalje lutati i osjećati se pomalo izgubljeno. Mogu imati i finansijske gubitke, manje povrede, nerazumijevanje, napade plača, nesanice.

Kada Sunce uđe u znak Ovna, osjetićete se preporođeno i kao nova osoba. Ovo nije vrijeme za brze i ishitrene poteze, a to vas i ne zanima i uz pomoć Marsa u Jarcu osjetićete nalet energije, čistoću misli i osjećanja i sprovsti u djelo.

Pored toga, naučićete da budete strpljivi ako želite da ovoga puta bude nešto stabilno i dugoročno. Da bi se došlo do cilja, potrebno je naučiti kako da obuzate svoje impulse, a ovo je pravo vrijeme za to. A evo kako će tranzitni Mars utjecati na pojedine znakove.

Ovan

U ovom periodu je potrebno da zapnete i date sve od sebe da biste kasnije uživali u plodovima uspjeha. Budite pažljivi u ophođenju s okolinom i ne utrčavajte bez razmišljanja u ljubavne veze i isto tako ih i ne raskidajte. Zdravstveno stanje muških članova porodice (muž, djeda, otac) može da se pogorša. Ovo je povoljan perod da uradite sistematski pregled.

Bik

Bićete pomalo razdražljivi i imaćete osjećaj da vam se izmiče tlo pod nogama. Usmjerite svoju pažnju i razmišljanje na to kako da riješite svoje finansijske probleme. Neki od vas će biti prinuđeni da promijene posao, pa i profesiju. Ljubav će vam biti u drugom planu, više ćete biti okrenuti sebi nego partneru i udvaračima. Emotivno ste iscrpljeni i umorni, pa se to može odraziti na vaše zdravlje.

Blizanci

Budite pažljivi prilikom donošenja odluka koje su vezane za finansijska ulaganja i u kući, a i na poslu, pogotovo ako ste na bitnoj menadžerskoj poziciji. Mogu vam se pojaviti izazovi koji prijete da naruše vašu trenutnu ljubavnu vezu ili brak. Ovo je vrijeme u kojem se testira vaša vjernost. Očekuju vas manji problemi u vidu bolova u leđima i vratu.

Rak

Uz malo muke i odlaganja, uspjećete da profitirate u ovom periodu i sve završite baš onako kako ste planirali. Ovo je idealno vrijeme da vam se konačno pojavi osoba vašeg života, pa će mnogi prekinuti dugogodišnje samovanje. Oni koji su u vezi, otkriće nove aspekte svog odnosa. Priuštite sebi odmor i relaksaciju ovih dana. Potreban vam je mir i opuštanje.

Lav

Bićete nezadovoljni postignutim rezultatima na poslu i imaćete osjećaj da niste dovoljno cijenjeni i da vas zaobilaze prilikom donošenja bitnih odluka. Usmjerite pažnju na zadatke i ne slušajte šta ko priča okolo. Sukobi vas neće zaobići ni na ljubavnom planu i u odnosima s porodicom. Ne izgovarajte ono za šta ćete se kasnije kajati. Mogući stomačni problemi, pazite šta jedete i pijete i ne pretjerujte.

Djevica

Ne dozvolite kolegama i saradnicima da vas uvuku u sukobe koji s vama nemaju veze. Niste vi mirotvorac, a ni sudija. Držite se podalje od gužve. Odnos sa partnerom možete da učvrstite tokom ovog perioda. Osjetićete potrebu da se otvorite i podijelite najintimnije tajne za koje ste mislili da nikad nikom nećete reći. Provedite zajedničko vrijeme van grada na nekom mini odmoru koji vam je potreban jer vas je umor savladao.

Vaga

Vage će prosto biti natjerane na akciju, iako ih to baš i neće oduševiti, moraće da izađu iz svoje udobne pozicije i istupe javno. Očekuje vas profitabilan period kada bi bilo poželjno da investirate u poslove koji će vam donijeti prihode u budućnosti, a očekuje vas i finansijski dobitak. U ljubavi, kod onih koji su u vezama, bez promjena, a onima bez partnera će se pojaviti zanimljiva osoba. Vrijeme je idealno da se posvetite svom tijelu i skinete kilograme.

Škorpija

Posao i poslovne obaveze se uvećavaju, ali to vama nije problem jer ste fokusirani i dugo ste čekali povoljan period. Novac konačno počinje da dolazi iz više izvora, a na vama je da prištedite i ne trošite na beskorisne stvari. Razmislite dva puta, prije nego što izvadite novčanik. Trudićete se da ugodite svom partneru, provodićete sve slobodno vrijeme s njim. Prijatelji i rodbina vam to mogu zamjeriti. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Strijelac

Očekuju vas veći finansijski dobici, moguće da dolaze i od nasljedstva i nekih sporova koji su dugo trajali. Na poslu vam je turbulentno i porodica može trpiti zbog toga. Partner ima razumijevanja i pružiće vam svu moguću podršku. Obratite pažnju da redovno jedete, spavate i odmarate da se ne bi odrazilo kasnije na vaše zdravlje.

Jarac

Jarčevi su jedva čekali da se Mars ponovo nađe u njihovom znaku, pa su dočekali spremno i s planovima koji su uobličeni, konkretni i praktični. Imate priliku da izgladite neke malo poremećene odnose ili da konačno presječete i završite za sva vremena. Niste još uvijek spremni za nove početke, ako želite trajnu i stabilnu vezu. Povremene glavobolje su znak neaktivnosti. Počnite da vježbate.

Vodolija

Imaćete priliku da započnete novi posao u stranoj kompaniji ili da se čak i preselite zbog posla u drugu zemlju. Iznenadni finansijski izdaci će vas poremetiti, ali se nemojte zaduživati i pozajmljivati novac. Niste raspoloženi i partner će trpiti vaše izlive nezadovoljstva. Pripazite na ponašanje jer mu može prekipiti. Ne dozvolite da vas obuzmu crne misli i hipohondrija, da ne biste sami sebi izazvali neku bolest.

Ribe

Ovo je period kada možete da unaprijedite svoju karijeru uz savjet ali i konkretnu pomoć prijatelja. Pratiće vas sreća i uspjećete da izađete iz nevjerovatnih situacija bez većih gubitaka. Sumnjate u partnera i njegovu vjernost, pa može doći do svađa i rasprava zbog vašeg optuživanja. Nažalost, može se ispostaviti da vaše sumnje nisu tek paranoja.Pazite se oštrih predmeta, prenosi “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh