Svaštara

Jarac, Vodolija i Ribe – Horoskop za april 2020. godine

Mjesečni horoskop otkriva – šta u aprilu očekuje Jarca, Vodoliju i Ribe!

Žena - Unsplash.com

Mesečni horoskop za april 2020. godine!

April je mjesec kada je proljeće već probudilo uspavanu prirodu, ali i uspavane planete i zvijezde, piše “Lovesensa“.

Tokom ovog mjeseca očekuje nas i Supermejsec, odnosno pun Mjesec u najvećoj veličini i najljepšem sjajnu, kao i kiša zvijezda padalica 22. aprila.

Vjerujemo da će ovo biti mjesec u kojem će se mnoge dileme razrješiti, ali i april koji će nam omogućiti da osjetimo slast mnogih želja.

Evo šta u aprilu 2020. godine očekuje rođene u znaku jarca, Vodolije i Riba:

JARAC

Fokusirate se na kuću i porodični dom. Očekuju vas spore, ali dobre promjene krajem mjeseca koje će naročito imati veliki uticaj na budućnost.

Preokupacija na promjene podstiče vas da napredujete na mnogim poljima. Imate odgovornost za svaki svoj korak i spremni ste da se zauzmete za svoje ciljeve.

Komunikacija sa partnerom je dobra i ljubav vam je najveća inspiracija i motivacija. Očekuje vas prava harmonična veza sa partnerom i spremni ste da zajedno planirate budućnost.

Ako ste usamljeni, moguće je da se baš u aprilu pojavi srodna duša.

VODOLIJA

Razgovori sa mudrim bliskim ljudima iz kruga prijatelja ili porodice pomoći će vam da se na pravi način izborite sa izazovnom situacijom. Emocije će biti pojačane i nećete moći lako da ih kontrolišete.

Važno je da se u svakom razgovoru uspostavi kompromis. Poštujte druge i dobit ćete podršku koja vam je trenutno neophodna. Brzo reagovanje na svakom životnom polju može biti razarajuće.

Zato usporite i razmislite “ohlađenog” uma o svakom postupku. Slušajte unutrašnji glas i ljepša budućnost se otvara na novim horizontima života.

RIBE

Centar pažnje ovog mjeseca biće lični odnosi i emocije. Očekuju vas finansisjke teškoće, ali vas partner može lako usmjeriti na pravo rješenje. Partner vas razumije i u svemu u potpunosti podržava.

Očekuju vas nove profesionalne ideje koje ćete do kraja godine moći da sprovedete u djela. U aprilu ćete uspostaviti brojne uspjehe, uprkos mnogim teškoćama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh