Svaštara

Horoskop – očekuju nas velike ljubavne promjene: Šta se događa kada Venera u Biku zapleše sa Uranom

Horoskop – Venera u Biku i Uran otvaraju nove ljubavne horizonte!

Par - Viralnovelty.net

Venera u Biku započinje akciju sa magičnim Uranom, a ovaj misteriozni spoj donijet će drastične promjene na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ste slobodni.

Proljeće samo što nije pokucalo na naša vrata, a sa njim zajedno spremamo se za divne ljubavne momente. Bez obzira šta ste u horoskopu pokrenut će se promjene kod svakog od nas u sferi ljubavi. Kako bi u drugoj polovini marta uživali u partneskom odnosu prvo je potrebno da ostavimo iza sebe ponašanja sa kojima nismo zadovoljni. Očekuju nas ljubavne stabilizacije, ali i pokretanje ozbiljnih zaljubljenosti.

Ukoliko želite da saznate šta nas zanimljivo očekuje u ljubavi pročitajte ostatak teksta. Budite u toku sa transformacijama koje su aktuelne tokom ove sedmice.

Venera je ušla u znak Bika 5. marta i u ovom znaku će biti do 3. aprila. Venera vlada Bikom, tako da svojim boravkom u ovom znaku pokreće osjećaj hedonizma kod svakog od nas, bez obzira kakav je raspored zvijezda u natalnoj karti. Dodiri postaju bitni, kao i potreba da se sva čula zadovolje.

Uživanje je riječ koja nas prati do početka aprila, samo što lako možemo pretjerati u ishrani. Bik je zadužen za način jela, a Venera želi da svaki zalogaj bude slastan. Slatkiši nam mogu preokupirati misli, pa nije loše da sami spremamo hranu i da budemo kreativni. Začinite ljubavlju svaki obrok, ali i dekorišite kako bi bilo zanimljivo. Bikovi su najbolji kuhari, sada vam je jasno zašto je to tako. Dekorisanje i spremanje ukusnog jela probudit će naša čula i pokrenuti osjećaj hedonizma. Ugodite sebi svakog dana.

Venera zajedno sa Uranom pokreće potrebu za srećom. Susret ove dvije planete donosi preokret na ljubavnom planu. Pored toga što ove dvije planete utiču na ljubavne promjene unutar nas, one pokreću iznenadna upoznavanja dvije različite osobe. Ljubavni par koji se sreće na veoma neobičan način, različitog društvenog statusa. Možda je razlika u godinama prisutna.

Iznenada možemo upoznati osobu koja je drugačijeg stava od nas i možemo uploviti u neobične partnerske odnose. Ljudima oko nas može sve izgledati čudno jer nas je zainteresovalo biće koje je drugih društvenih načela nego mi. Slušajte osjećaj svog srca, a ne mišljenje drugih ljudi. Sve počinje u trenutku jer Uran utiče da ljubavni život krene drugom stazom. Oni koji su dugo usamljeni i kojima nikako da se desi nešto u ljubavnoj sferi, sada im u život dolazi osoba koja im mijenja svakodnevnicu.

Ljubavni život prolazi kroz fazu transformacije preko noći i postaje nam uzbudljivo. Ljudi koji su se držali određenih načela sada ih zaboravljaju i prepuštaju se novim pravilima u ljubavi. Život postaje uzbudljiv, nepredvidiv. Oni kojima je svaki dan dosadan, njima dešavanja postaju drugačija. Događaji postaju uzbudljivi.

Razdrmat će nas i prijateljski odnosi, ne samo ljubavni. Oni koji nas okružuju kroz nesvijesno ponašanje daju nam smjernice šta to kod sebe treba da mijenjamo. Važno je da znakove pored puta ispratiti u sedmici od 9. marta jer tada su promjene najmoćnije. Lako puštamo sve što je potrebno da ostavimo iza sebe.

Svako od nas posjeduje svoju autentičnost, koja može biti šokantna za druge ljude. Poštujte osobe koji ne misle kao vi, oni koji vam se možda ponekad i suprostave. Ne možemo svi biti isti i ne trebamo da funkcionišemo po istim principima. Različitosti su sasvim ok. Ukoliko ne razumijete potrebe drugih ljudi, sada ćete proći kroz lekcije da svako od nas ima u sebi posebnost i da je to potrebno cijeniti.

Dok je početak marta zadužen za obrtanje kolosjeka, drugi dio mjeseca je zanimljiv za ljubavna dešavanja. Pokreću se strasti u partnerstvu, ali i stabilizacije. Pored toga što nam proljeće kuca na vrata, stižu nam i ljubavne teme koje će nas uveseliti.

Ukoliko ste uspješno prošli kroz fazu transformacije slijedi ozbiljno zaljubljivanje. Pored pokretanja svih čula uživat ćemo u partnerskom odnosu, piše “Mogu ja to sama“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh