Svaštara

Horoskop – Pred nama je najljepši ljubavni period: Večeras Venera ulazi u znak Bika i srce dobija ono što želi

Horoskop – šta nas očekuje kada večeras Venera zakorači u znak Bika!

Žena - Novi.ba

Večeras u 19 sati naša omiljena planeta, čarobnica Venera, izlazi iz ratnika Ovna i ulazi u znak zemljanog i prizemnog Bika, piše “Lovesensa“.

Za planetu ljubavi i novca, Veneru, Bik je savršeno utočište. Bik je znak uživanja, zadovoljstva, hedonizma, pa će se boravak Venere u ovom znaku naročito povoljno odraziti na polje romantike i ljubavi.

Bik je proljetni znak, on učestvuje u tom proljetnom buđenju, ljepoti i lepršavosti života. On je svjedok novih ljubavi, zaljubljenih pogleda i najljepših odgovora na životne promjene.

Kada se Venera nađe u Biku tada životu kažemo DA, prihvatamo sve što nam donosi i sa radošću učestvujemo u svakom novom trenutku. Takođe, Venera je magija, mašta i let u oblacima, a prizemnost Bika je spriječava da nas odvede u zabludu.

U ovom periodu ne postoje ljubavne igrice i avanture, već se rađaju velike filmske ljubavi. Tada ljubav dobija onaj pravi smisao, kada dopuštamo srcu da nas vodi i mijenjamo se zarad pratnera, nemamo problem da otkrijemo osjećanja i prilagodimo se svakom izazovu.

Venera u Biku je vjerna i odana ljubav – romansa uzajamnog davanja i primanja. Sada je period kada treba da se naučite strpljenju i shvatite da se najljepše stvari u životu događaju kada ste jednostavni i prirodni.

Ovaj aspekt garantuje period udobnosti, mira i harmonične ljubavi.

Uživajte u darovima Univerzuma!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh