Svaštara

Rang-lista najnevjernijih horoskopskih znakova

Horoskopski znak osobe otkriva ne samo njenu ličnost već i sklonost ka flertu i prevari. Sajt specijalizovan za vanbračne susrete predstavio je evidenciju o nevjerstvu astroloških znakova.

Prevara - Žena.hr

Nedavno je otkrio šokantne rezultate istraživanja širom Evrope i istakao pravu rang-listu nevjernika (po horoskopu).

Ovan

Muški Ovnovi su veoma nevjerni, čak dobro poznati po nevjerstvu! Oni se bez zadrške prepuštaju svojim nagonima, ne postavljajući sebi pitanja, baš kao i Škorpija. Razlika je u tome što će Ovan imati priču za jednu noć, dok će Škorpiju strast odvesti dalje nego što se očekivalo.

Bik

Ovi momci su obično vjerni i veoma stabilni. O njima ne morate mnogo da brinete, ali ipak pazite da ih prevelika senzualnost ne spotakne o grijeh. Najbolje je da im sami popunite eventualne praznine.

Blizanci

Oni su skloni flertu i često igraju opasnu stalnu igru. Najviše uživaju u romantičnim prijateljstvima. Međutim, ne morate da brinete jer je za njih to samo igra – nikad neće otići daleko. Oni se samo zezaju.

Rak

Ovi momci su i nevjerni i romantični, iako ih to čini kontradiktornim. Kada se zaljube, oni će slijediti svaku svoju želju, čak i ako su prethodno dugo bili verni. Ipak, neće dugo voditi dvostruki život – brzo će se odlučiti.

Lav

Ovi momci žele da budu vjerni, jer vjernost jeste njihov princip. Ideja o prevari ih vuče nadole, osjećaju se ponižavajuće. Nažalost, često se teško opiru ljepoti i hedonizmu.

Djevica

Muškarci ovog znaka su verni u svim okolnostima, ne treba da ih se bojite. Međutim, vrijedi napomenuti da ostaju lojalni uglavnom zato što su suviše uplašeni da će biti uhvaćeni na djelu.

Vaga

Oni mogu biti nevjerni, ali samo ako se osjećaju zapostavljeno. Njihova potreba za ljubavlju jača je od svega, pa će, ako ih zanemarite, vjerovatno biti u iskušenju da odu i ljubav potraže negdje drugdje. Srećom, njihova potreba za stabilnošću i harmonijom u odnosu – veoma je jaka.

Škorpija

Strastveni su i fascinantni, a svojim nagonima daju na volju bez oklijevanja i postavljanja pitanja. Moćan libido ih često tjera da varaju. Može ih ponijeti ogromna strast, čak ih može odvesti mnogo dalje nego što su prvobitno očekivali.

Strijelac

Ovi momci jesu nevjerni, ponekad veoma nevjerni. Često su to oženjeni muškarci koji vode dvostruki život. Oni vole zabranjeno voće i švrljanja izvan braka. Izbjegavajte ove momke jer su veoma vješti u maskiranju činjenica. Uostalom, i prema istraživanju, Strijelac je apsolutni šampion nevjerstva!

Jarac

Jarac je vjeran, čak veoma vjeran momak. Uz njega možete spavati mirno. Nikada vas neće prevariti, samouvjereni su i veoma stabilni u vezi. Radije bi raskinuli nego prevarili.

Vodolija

Muškarci Vodolije su prevrtljivi, nestabilni i nimalo vjerni, jer oni prosto ne razmišljaju o posljedicama svog ponašanja. Oni strmoglavo jure ne postavljajući sebi pitanja, naročito ako im je dosadno u vezi ili braku. Ne brinu o tome da li će biti uhvaćeni na djelu, već rade ono što žele.

Riba

Ovi momci su izuzetno vjerni i snažno vezani za svoje djevojke ili žene. Potrebno im je samo da budu sa svojom drugom polovinom. Obratite, međutim, pažnju – pod uticajem očaravajućeg susreta mogu sebi dopustiti da se izgube u ljubavnom vihoru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh