Svaštara

Mars u Jarcu od 16. februara do 30. marta 2020.: Bikovi, Djevice i Jarčevi imaju najviše šanse za uspjeh. Ovnovi, Rakovi i Vage, čuvajte se

Od 16. februara do 30. marta, Mars tranzitira kroz znak Jarca. Mars u Jarcu je veoma izdržljiv, uporan, ambiciozan, energičan, radan i vrijedan.

No image - Haber.ba

U lošim aspektima, može da bude hladan, rezervisan, egoista, samoživ i materijalista.

Ono što je karakteristično za ovaj tranzit je posao, karijera, novac i velika želja za uspjehom.

Zemljani znaci, Jarac, Bik i Djevica, imaće najviše šanse za uspjeh u ovom periodu. Dosta povoljna pozicija za mnoge životne oblasti, a najviše posao i karijeru, piše astrolog Peđa Petrović za Sito&Rešeto.

Takođe, Škorpije i Ribe imaju povoljne aspekte.

Ovnovi, Rakovi i Vage imaju lošije aspekte Marsa u Jarcu. Obratite pažnju na zdravlje, pripazite na poslu i izbjegavajte konflikte u emotivnim odnosima.

Vodolijama Mars u Jarcu donosi dosta nervoze, nesanicu i zakonske probleme.

Blizanci, pripazite na zdravlje. Mogući problemi sa novcem partnera.

Lavovi mogu da očekuju puno posla i obaveza koji mogu prouzrokovati premor i pad imuniteta.

Strijelčevi su preokupirani finansijama, troškovima i zaradom.

Bez obzira na to koji ste znak i podznak u horoskopu, ovaj Mars u Jarcu donijeće i dobre i loše aspekte, u zavisnosti od položaja i aspekata planeta i natalnih polja u trenutku rođenja.

Ukoliko možete da se sjetite bliske prošlosti, ovaj Mars u Jarcu donijeće nešto slično što vam se dešavalo u periodu od polovine marta do polovine maja 2018. godine, takođe, od polovine avgusta do polovine septembra 2018. godine, kada je Mars, takođe, tranzitirao znakom Jarca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh