Svaštara

HOROSKOP ZA PROLJEĆE 2020. GODINE – OVAN, BIK, BLIZANCI

Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proljeće 2020. godine!

Horoskop - Dobarglas.ba

Proljeće je vrijeme buđenja, unutrašnje svijesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u cijelom kosmosu, piše “Lovesensa“.

Priroda nas nežno i lagano budi tokom proljeća i čini nam se kao da u tom periodu imamo njenu najveću podršku. Tada smo sjedninjeni i zajedno priživljavamo tu ljepotu zajedničkog buđenja.

Bez obzira da li je vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proljeće je period osvježenja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proljeća doživjeti pravu romantičnu bajku.

Ipak, proljeće ima i svoju tamnu stranu… Kod nekih dolazi do melanholije, umora i iscrpljenosti. Moguće je da pod poletom napravimo loše ustupke i donesemo brzoplete odluke.

Evo kakva je astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proljeće 2020. godine:

Ovan

Proljeće će početi na jedan zanimljiv način za vas, sa nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osjećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Mnogi Ovnovi doživjeće neuspjeh zbog mračnog uticaja ove planete. Najbolje ćete se snaći ako se prisjetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite sa puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proljeća ništa ukrade osmijeh sa lica.

Bik

Ovog proljeća trebaće vam nevjerovatna odlučnost jer ćete proći kroz velike promjene. Moraćete da preuzmete odgovornost za mnoge stvari koje se dogode kod kuće, na poslu ili u ljubavnom odnosu. Od vas se zahtjeva da donesete vrlo teške odluke. Ukoliko ste nezadovoljni, sada je pravi trenutak da promijenite sve što vas sputava i zadaje brige. Sreća će se pojaviti kada se malo više posvetite sebi.

Blizanci

Finansijski problemi vas sputavaju da ovog proljeća uradite sve što ste željeli, ali ne dozvolite da vas to slomi i udalji od važnih ciljeva. Dragi Bliznci, imate nevjerovatnu moć prilagođavanja, pa ćete lako pronaći solucije i rješenja za probleme. Tokom maja mjeseca zvijezde vam pripremaju divna iznenađenja i sretnije životne okolnosti. Iskoristite ovaj period maksimalno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh