Svaštara

Jana ima 21 godinu i zarađuje 4.500 eura dnevno kao ljubavnica saudijskog princa

Ukrajinska manekenka Jana Orfejeva je, kako pišu strani mediji, najplaćenija ljubavnica na svijetu. Ona je, naime, ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca.

Jana kao plaćena ljubavnica dnevno zarađuje oko 4.500 eura, piše “Dejli star”. Ima 21 godinu, a na Instagramu, gdje je prati više od 84.000 ljudi, svakodnevno se hvali luksuznim načinom života.

Kako se navodi, Jana na ovaj način zarađuje posljednje dvije godine, a pomenuti saudijski princ joj pored fiksne plate daruje skupocjene poklone, plaća joj putovanja, a s vremena na vrijeme poklanja joj i dodatne novčane iznose.

Kako navode strani mediji, Jana je taj novac uložila u nekretnine, pa je kupila luksuzne stanove u Moskvi i Kijevu. Prijatelji je opisuju kao dobru i lijepu, ali i razmaženu, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh