Svaštara

Dalje od njih: Dva najzlobnija horoskopska znaka

Većina ljudi vodi se poukom: ‘ne čini drugome ono što ne želiš da čine tebi’. Međutim, to za ova dva znaka ne važi. Oni se ne boje da čine zlo drugima, posebno ako ide u njihovu korist.

Ilustracija - Zenskikutak.rs

Kako piše Your Tango, ovo su dva najzlobniija znaka zodijaka.

Ovan

Ovnovi su kraljevi osvete. Čak jedva čekaju da im se neko zamjeri kako bi smislili savršen osvetnički plan, a potrudit će se i da svi u njihovoj blizini zamrze tu osobu. Uz sve to, Ovnovi su vrlo dvolične osobe pa nikada nećete u potpunosti znati šta misle i šta smišljaju jer oni za svakoga imaju posebnu priču i objašnjenje.

Rak

Iako se čine kao veliki emotivci i nevjerovatno drage osobe, Rakove mnogi nazivaju najzlobnijim znakovima zodijaka. Oni baš ništa nikome ne opraštaju pa čak i ako to znači da do kraja života neće progovoriti s članom najuže porodice. Ponekad vam čak neće ni objasniti šta ste im skrivili, već će vas samo izbaciti iz života, prenosi “Krstarica“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh