Svaštara

Voyage na meti ogromnog hejta,youtuber sprema distrek?!

Mladi reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage nedavno je gostovao u jednoj emisiji u kojoj je govorio na račun Jutjubera i muzičara, te tamo iznio mišljenje da Jutjuberi ne mogu da pariraju muzičarima.

Pitanje je bilo da li ga nerviraju Jutjuberi koji su pjevači, a prekoputa njega se nalazio Andrija Jo, koji je zapravo od Jutjubera postao pjevač. Ipak, izjavu mladog repera pozdravili su pjevači koji su boravili u studiju:

– Ne nerviraju me, zato što nisu u rangu sa muzičarima. Ne moram uopšte da se ogradim, samo da obrazložim. Zato što publika koju vuku Jutjuberi kada izbace pjesmu, sluša je dva ili tri dana, naprave veliki bum, ali kasnije se ne sluša – rekao je Voyage i dodao:
– Ipak, pjesme koje izbace veće zvijezde poput Dare, Slobe, Mije, ili nas… Uključujem i sebe i Anđelu, da ne budem lažno skroman. Te pjesme se duže slušaju i donose profit – rekao je reper.
Ipak, ova njegova izjava bila je dovoljna da Jutjuber Baka Prase snimi čitav video u kojem je isprozivao Vojaža, nazivajući ga Blamaž.

– Ti si bio nula, prije nego što je tvoja riba došla. Breskvica puca, pjeva top, izgleda top, ti…

Jedan od najpoznatiji youtubera iz Crne Gore je odgovorio Voyageu na njegove prozivke tako sto je snimio pjesmu (disstrack),i opasno ispozivao Voyagea.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh