Svaštara

Merkur u Vodoliji od 16. januara do 3. februara 2020: Zbunit će Lavove, Škorpije i Bikove a prijat će Blizancima, Vagama i Vodolijama

Od 16. januara do 3. februara Merkur će zauzimati prostore samosvojne i nepredvidive Vodolije.

Horoskop - Banjaluka.com

Može mu se i svidjeti to mjesto jer nerijetko tu nailazi na nove i napredne ideje, udaljuje se od kolotečine istih misaonih obrazaca i usudi se da pogleda okolnosti iz šire perspektive, distancirano i nepristrsano.

Merkur u Vodoliji budi interesovanje prema novim tehnologijama, SF filmovima, svemiru, ravnopravnosti, prema ljudima koji nas nečemu mogu naučiti i podučiti, piše astrolog Julijana Oremović.

Ovaj Merkur predstavlja um buntovnika koji se opire pravilima, štetnom uticaju tradicije, svemu što je zadrto ili konzervativno.

Ponekad mu je teško da se organizuje u vremenu i prostoru. On napravi privremeni haos, ali iz tog haosa uvijek izađe neka vredna ideja, a posao odradi do kraja.

Pod ovim tranzitom sklopit će se nova poznanstva na društvenim mrežama, ali neka će se i raskinuti.

Isto je i s prijateljstvima koja tokom dominacije ovog Merkura mogu biti od posebnog značaja, ili nam pomažu u poslu, ili u rješavanju nekih problema ili putem prijatelja dolazimo do prave informacije.

Pridruživanje nekim grupama ili udruženjima takođe mogu biti od koristi ako nam ona pružaju znanje, podršku.

Pozitivno: originalnost, kreativnost, progresivnost, objektivnost.

Negativno: tvrdoglavost, ekscentričnost, puno misli – malo djeluje.

Ovo je povoljan tranzit za Blizance, Vage i Vodolije, kao i one koji imaju podznak u tim znakovima. Zbunjivat će Bikove, Škorpije i Lavove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh