Svaštara

Šta poručuje datum kada ste otpočeli vezu: Od horoskopskog znaka u kojem je rođena vaša ljubav zavisi i njena sudbina

Šta poručuje datum kada ste otpočeli vezu?

No image - Haber.ba

Dok je Sunce u Raku, svaka započeta ljubavna veza ima dodatnu notu porodične topline. Ljubav započeta u vrijeme boravka Sunca u znaku Vage djeluje obećavajuć…

Sve što se dešava na zemlji nosi pečat trenutnog položaja planeta na nebu. Zbog toga, nije svejedno kada ćemo otpočeti posao, sklopiti brak, potpisati ugovor, kupiti auto, krenuti na putovanje…

S obzirom na to da se planete stalno kreću i da je horoskop nekog trenutka jedan i neponovljiv, teško je odrediti opšta uputstva koja bi važila za sve prigode. Najinteresantniji su horoskopi trenutka otpočinjanja ljubavne veze. Ako bismo, na osnovu kretanja Sunca, napravili uopštenu podjelu, onda naša ljubav, u zavisnosti kada je otpočela, može da nosi ovakav energetski pečat:

  • Ako je veza otpočela u vrijeme vladavine Ovna – mnogo uzbuđenja, strasti i ljubomore. Djetinjasto ponašanje oba partnera, bučne svađe, česti raskidi i romantična mirenja nakon kojih ljubav još više procvijeta.
  • Početak u vrijeme Bika – ovo obećava uživanje, maženje, poljupce, masaže. Fizički dodir je neobično važan, ovo su oni parovi koji su u večnom zagrljaju. Mogući problemi zbog finansija.
  • Vrijeme Blizanaca opisuje ljubavnu vezu koja je zasnovana na komunikaciji a izlasci se svode na duge šetnje. Problemi se prevazilaze razgovorima, mejlovima ili SMS porukama.
  • Dok je Sunce u Raku, svaka započeta ljubavna veza ima dodatnu notu porodične topline i nečeg što obećava da preraste u brak. Žene u ovakvoj vezi se ponašaju zaštitnički prema partneru, kome ovo, pak, postaje gnjavaža.
  • Za vrijeme vladavine Sunca u Lavu, veze otpočinju naglo. Strastvenost i takmičarski duh oba partnera obećavaju dinamičnu i burnu vezu koja se može završiti brže nego što je započela.
  • Ako je ljubav začeta u vrijeme dok je Sunce boravilo u znaku Djevice neće biti obojena pretjeranim strastvenim izlivima. Ali, s druge strane, moguća je dugotrajnost jer će saradnja partnera biti na visokom, možda čak i poslovnom, nivou.
  • Ljubav započeta u vreme boravka Sunca u znaku Vage deluje obećavajuće, naročito ako se susretnu partneri koji cijene estetiku i harmoniju. Vaga je simbol partnerstva i braka, pa se može reći da je ovaj period izuzetno povoljan za otpočinjanje veze.
  • Se*sepilna Škorpija će svakoj vezi dati notu požude pa će odnos partnera biti zasnovan više na fizičkom kontaktu nego na duhovnom. Izvjesne su dramatične epizode, jedno drugog muče psihološkim igricama, ljubomorom i posesivnošću.
  • Početak veze u vrijeme vladavine Sunca u znaku Strijelca opisuje lepršavo zabavljanje, mnogo putovanja, zabava, zajedničko učenje i istraživanje. Ipak, ovo može da potraje samo ukoliko veza ima neobavezujući karakter. Svaka priča o zajedničkom životu ili braku može da bude povod za neočekivani raskid.
  • Osim Vage, drugi znak koji obećava dugotrajnost veze je Jarac. Iako početak ljubavnog odnosa nije zanosan, vremenom stvari dolaze na svoje mesto. Veza postaje ozbiljna i može da opstane doživotno.
  • Koliko je vrijeme Jarca povoljno za opstanak veze, toliko Vodolija obećava brzi rastanak. Ovo je znak koji simboliše raskide i neočekivane promene, pa tako svaka veza koja je otpočela u vrijeme vladavine Sunca u ovom znaku, nosi rizik iznenadnog i trajnog rastanka.
  • Ribe su veliki zanesenjaci i romantičari. Ako je veza započela u vrijeme dok je Sunce išlo kroz ovaj znak, odnos će biti ispunjen ljubavlju i toplinom, ali, uprkos tome, uvijek će nešto nedostajati. Nakon velikog zanosa, moguće je bolno razočaranje.

Kada birate datum za sklapanje braka, pored položaja Sunca, važnije je da Venera i Mjesec budu u povoljnim znacima, jer ove dve planete opisuju partnerstvo i porodicu. Ako se zateknu na nepovoljnom mestu, zajednica od samog početka nosi velika energetska opterećenja, pišu “Novosti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh