Svaštara

Napravite sami serum koji briše celulit: Rezultati su vidiljivi u rekordnom roku!

Ovaj koktel esencijalnih ulja se upješno bori sa problemom koji muči veliki broj žena

No image - Haber.ba

Na pojavu celulita utiče kako genetika, tako i loše navike. Sa ovim problemom se suočava veliki broj žena, a one zanju i koliko je teško eliminisati narandžinu koru.

Celulit je masnoća koja se formira ispod kože, a čak i neki od fitnes instruktora kao što je Ana Viktorija se bore sa njim.

Verovatno vam je već poznato koliko su esencijalna ulja dobra za kožu i njenu negu, a da li ste znali da se uspešno bori i protiv ovog upornog estetskog problema?

Recept Houp Gilerman koja se već godinama bavi nutricionizmom, ali i dermatologijom sa velikim uspehom odlobađa telo od celulita, a radi se i mešavini ulja koju možete sami da napravite.Biće vam potrebno:

2 kašike ulja grejpfruta

1/4 kašike kedrovog ulja

1/4 kafene kašike eteričnog ulja geranijuma

5 kapi ulja semenki paprike

Sipajte sva ulja u staklenu bočicu i izmešajte ih dok se ne sjedine i vaš serum je spreman za korišćenje.

Evo kako se koristi:

Pre nego što se istuširate, uradite piling nekim grubljim peškirom. Odmah nakon tuširanja, umasirajte serum koji ste napravili u kožu, kružnim pokretima od stopala ka gornjem delu tela. Nakon mesec dana ćete primetiti prve rezultate,piše Stil


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh