Svaštara

Zaljubljene Vage svako bi poželio imati uz sebe, a njima najviše odgovaraju ovi znakovi

Dok su zaljubljene, Vage oba spola idealni su partneri jer su odani, kooperativni i voljni zadovoljiti izabranika na svim poljima. Treba im fleksibilan i društven partner s kojim će dobro izgledati u javnosti, ali dovoljno odgovoran da ne zapusti dom.

No image - Haber.ba

Blizanci

Blizanci i Vage čine astrološki idealnu zajednicu. Savršeno se slažu u intelektualnom, se*sualnom i društvenom smislu, ne dopuštajući da se u njihov odnos uvuče monotonija. Cijene raznolikost i imaju širok raspon interesa, a nijedno nije pretjerano ni predugo ljubomorno. Tvorit će skladnu cjelinu s dugim rokom trajanja, piše Tportal.

Vodenjak

I Vodenjak i Vaga vole druženja, razgovor i razmjenu ideja. Kao ljubavni par ostvarit će bogat i ispunjen društveni život, steći brojne uspomene s putovanja i zajedno se mijenjati. Lako će iznaći kompromise u delikatnim situacijama jer Vagina prirodna sklonost diplomaciji i nagovaranju pomaže ublažiti Vodenjakovu tvrdoglavost i hirovitost.

Strijelac

Šarmantna Vaga i temperamentni Strijelac mogu biti sigurni da im nikada neće biti dosadno kada su zajedno. Vaga zna kako zadržati zanimanje pustolovnog Strijelca, dok će ovaj svojom prodornom radoznalošću stalno poticati njene moždane vijuge. Izazov ove veze Vagina je potreba za pouzdanim i bliskim partnerom, što je u opreci sa Strijelčevom žudnjom za neovisnošću.

Vaga

Jaku točku odnosa dviju Vaga tvore zajednička ljubav prema estetici, skladu i životu u paru. Vage neće željeti ništa više nego da se dobro slažu, žive sa što manje stresa i pokazuju svoju sreću pred javnošću. Problem je njihova pasivnost u slučaju sukoba. Nijedna Vaga nije sklona prodrmati odnos pa je moguća dugotrajna pat pozicija bez razrješenja.

Ovan

Ovaj par počinje vezu eksplozijom strasti. Znamo li da je Ovan znak Marsa, a Vaga Venere, lako nam je predvidjeti da će prirodno privući jedno drugo kao i spomenuta božanstva u mitu. Oboje imaju ono što onom drugom treba pa se odlično slažu u spavaćoj sobi. Njihova će veza biti poticajna na više načina, ali Ovan mora paziti da ne bude pregrub, a Vaga da brže donosi odluke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh