Svaštara

Vulgarnost ili orginalnost? Par poslao nepristojne pozivnice gostima za vječanje

Godina je 2019. i ljudi očajnički žele da budu posebni u svemu što rade. Roditelji biraju neobična dječja imena, u trendu su lude boje za kosu… Jedan par je nedavno odlučio da iskoči iz mase drugačijim pozivnicama na vjenčanje i svojim zvanicima poslao sasvim netradicionalnu pozivnicu.

Vjenčanje - Blogspot.com

Buduća mlada fotgrafiju pozivnice podijelila je na Reditu, ali komentari koji su usljedili nisu bili onakvi kakvim se nadala. Mnogi su zamjerili mladencima vulgaran pristup i neprikladan izbor riječi.

pozivnica- Reddit

Pozivnica je sastavljena od vrlo eksplicitnoga riječnika, a budući se mladenci se svojim zvanicama obraćaju kao “glupanima” (“dumb asses”). Od njih su zatražili da označe hoće li doći na njihovu proslavu “je*eno svakako” ili za to “nema proklete šanse”.

Potencijalni gosti takođe treba da navedu u kojem dijelu ceremonije planiraju da dođu. Na izboru imaju: razmjenu zavjeta, večeru, glupu svirku i darivanje mladenaca. Ostali korisnici pomenute društvene mreže nisu se ustručavali da kažu koliko im je takva ideja o pozivnicama degutantna.

“Psovanje na pozivnici nije zabavno. Drsko je i ružno. Čak i ako to nije vaša namjera. Smislite nešto pametnije i ličnije, biće efektnije”, neko je poručio budućim mladencima, a složili su se i ostali. “Da, ovo djeluje jeftino i vulgarno”, neko je zaključio, a bilo je i onih koji su se pitali “da li je to dio neke glupe šale”, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh