Svaštara

Sipala je sodu bikarbonu u vrelu vodu, namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!

Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti

Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Bijeli luk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake,prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh