Svaštara

Šta je današnjim muškarcima bitno kod žene – Da li traže previše?

Za današnje muškarce žene smatraju da traže previše, da li je to zaista tako ili se samo tako čini?

Horoskop - She.hr

Osim fizičkog izgleda, koji je postao veoma važan kriterijum pri odabiru partnera, evo šta je još današnjim mladićima važno: Smisao za humor: Uvek je mnogo lepše i zanimljivije kad kraj sebe imate osobu s kojom možete da se smejete i kad vam je najteže.

Duhovitost je poput zaraze. Ponekad je potrebno da ga jedna osoba ispolji, da bi se druga pridružila i nadovezala. Zato je im je važno da partnerka razume njihov smisao za humor. Da ne smara: O, da, veoma važan kriterijum.

Živimo u stresna vremena i najmanje što je svima nama potrebno jeste da imamo osobu koja stalno nešto zahteva, gunđa, potražuje… Koliko god da uživaju u ulozi zaštitnika, veliki broj muškaraca ipak ne voli da je nekome “stalno potreban”.

Ženstvenost: Vole oni i devojke koje će s njima pogledati fudbalsku utakmicu ili otići na pivo u najprljaviji pab, ali većina ipak smatra da treba da se zna “ko kosi, a ko vodu nosi”. Čak i kad je obučana kao “dečko”, žena treba da ima meke pokrete i ženstveno držanje.

To je nešto što nema veze sa oblačenjem, a te kako utiče na se*sualnu privlačnost. Da je slobodna u se*su, ali ne i promiskuitetna: Postoji velika razlika između ova dva pojma. Žena koja je slobodna u se*su spremna je da proba bilo šta sa muškarcem s kojim je u vezi,piše Pult

Isključivo s njim. One koje spadaju u drugu grupu neće birati s kim se upuštaju u se*sualne igrarije. Niko ne voli da se oseća samo kao “broj” ili “jedan u nizu”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh